пятница, 11 марта 2016 г.

Magija sveca

Boja sveca i njen znacaj
Moje dobre Vile! Kad vi radite neki rituali, sigurno koristite svecice. Sada cemo ukratko da ispricamo, koja boja sveca sto moze da znaci. Ali treba da pamtite, da ako vi neaktivni, onda nikakav ritual nece vam pomoci! Moj zivot u MOJIM rukama! 
Kad vi preduzimate sigurno dejstvo sa Verom U Sebe, strpljenjem, uporstvom, doslednoscju, neka rituali budu vama u pomoc! SRECNO!

свеча белая
Bela
Ciscenje, zdravlje, duhovnost, cistoca, iskrenost, bozanska snaga, mir, spokoj. Svecu moze iskoristiti uz meditaciju ili molitvu. Ponekad za rad sa 7-m energetskim centrom. Cesto bele svece se koriste za altar. 

свеча рубиново-красная
Tamno crvena
U glavnom se koriste u ljubavnoj magije za utisak na osecaj ljudi kao u pozitivnom, tako i u negativnom aspektu. A to je sveca ove boje moze da izazove kao ljubav, tako i ljutnju i mrznju i ljubomoru.

среда, 9 марта 2016 г.

Koliko kosta nepostovanje muza?

Svima zenama. 

Zasto zabranjeno ne samo lose govoriti o muzu, a i misliti? 
Ima takva recenica "Kako zena misli o muskarcu, takvim on i postaje. Cudna stvar. Tako uvek se desava. I nista ne mozes promeniti u tome. To je nekakva tajna! Razumete? Snaga zenskoj misli toliko jaka i ona tako tanko deluje, da nista ne mozes sa tim da uradis. Ako zena misli da muskarac je  nistavnost, on zaista postaje nistavnost. Sa druge strane, ako zena misli: "Super! Bas ovakav muskarac mi treba. On je moj covek", muskarac pocine da cveta, pocine da se menja na

вторник, 1 марта 2016 г.

Jos nekoliko nacina zaustavljanja starenja.

1. Jednostavna pravila
Samo 4 nacina ce vam pomoci da zivite duze i uzivate u svakom trenutku zivota. Oni su laki i prijatni u koriscenju, svako moze slobodno da ih iskoristi. 
I to su: zdravi san, svakodnevna setnja, optimizam i svakodnevne zagrljaje. Kad se grlimo, poboljsava se imunitet, smanjuje se