пятница, 9 мая 2014 г.

Čistimo prostor.

Zašto treba bacati stare stvari.

Jedan od načina čišćenja prostora je bacanje starih stvari


1. Postoje zakon obilja. Da bi došlo nešto novo, treba se osloboditi od starog. 

Inače za novo Univerzum (Bog) ne vidi mesto, gde vam to da pošalje. 

2. U Kine ima izreka: "Ako staro ne ode, novo neče doći"

3. Po Feng Šuju stari stvari, a takođe smeće, otpad sprečavaju slobodni tok životne energije Ci. Zato ne treba očekivati
bilo kojih promena u životu na bolje. 

4. Još jedan zaključak. Kad mi koristimo stari stvari ili parfem, koji dugo nismo koristili ili slušamo muziku iz prošlosti, mi bukvalno se vračamo u prošlost  Ovo su takozvane emocionalne "sidra". 
Sa starim parfemom, stvarima, odećom i t.d. su vezane uspomene i oni se automatski vraćaju kad ima kontakt sa "sidrom". Ali probljem u tome, što se pojavljuju ne samo emocije, nego i stari misli i ovo je vrlo opasno, jer misli formiraju život. Svi znaju o tome. Ako formiramo život starim mislima, ne dobijemo ovo, što željimo.

5. Kada se držimo za stari stvari sa mislima: "Ako se iznenada neče biti para za kupovinu novog, ako bacim ovo, neču nikad više imati ovo (...)?", mi rezoniramo sa mentalnošču siromaštva i dobijamo siromaštvo.
Ako mirno bacamo nepotrebne stvari sa mislima: "Kupiću jos!" ili "Univerzum če dati mi bolje", mi rezoniramo sa mentalnošču bogatstva i dobijamo obilje. 

 Sledeči način čišćenja je brisanje prašine sa svih površina u kuči.

1. Otvorite sve prozore, vrata da bi bio protok vazduha 

2. U kantu sa vodom bacite 1 šakicu obične soli. (So je sredstvo ya skupljanje negativne energije)

3. Umočite krpu u slanu vodu i obrišite prvo sve površine (ormane, police, TV, stolove, posebno dobro obrišite radno mesto za vašim raćunarom! i t.d.) Ako voda postala prljava, prosipite nju u sve rupe za odvod vode (lavobo, kada, tuš kabina, wc šolja i t.d) Zamenite vodu dodate soli i nastavite brisanje svih površina i na kraju pod. 

 Kad završite brisanje slanom vodom, čistimo prostor vatrom.

1. Zapalite crkovnu sveču i prodžete u pravcu kazaljke 3 puta u krug čitavu kuču i u svakom ćošku prekrstite svečom 3 puta. (negativna energija se skuplja najviše po čoškovima)

2. Posle sveče zapalite tamjan i na isti način prođite kroz kuču.

3. Posle tamjana uzmite svetu vodu, prođite kuču na isti način i pokropite svetom vodicom svaki čošak. 

Posle toga možete da zatvorite prozore. 
Sada možete da uživate u svojoj kuče!!!



Комментариев нет:

Отправить комментарий