среда, 4 мая 2016 г.

Najbolji dan u godini! Obavezno iskoristite!

U skladu sa vedickom astrologijom jedan dan u godini je Najsrecni i Najbolji po svim pogledama! On se zove Aksaja Tritija. Ovog dana se spoju energije Sunca i Meseca i deluju maksimalno pozitivno, nego ikada u godini. Ova kombinacija pada na 3-j lunarni dan. 
U 2017 godine taj dan pocinje 28 aprila u 08-59 i nastavi se do 29 aprila do 03-25. Delovanje spojane energije Sunca i Meseca ima i dan ranije i dan posle.
Ovog dana na Zemlje je eksplozija pozitivne energije! Treba je maksimalno iskoristiti! Steta je propustiti ovaj dan! 
Kako iskoristiti ovaj ogroman, mocan tok pozitivne energije u svoje blago, u svoju korist, a i
 na blago i korist blizkih ljudi? 
- Izadjite iz kuce! Bolje da budite na otvorenom vazduhu, da bi imali blizki kontakt sa pozitivnom energijom. I ako je kisa ipak izadjite u setnju! Jer to je cak i bolje! Kisa je voda, koja nam donose energiju iz Univerzuma! Ja sam juce setala pod kisom, pokvasila sam se, ali radeci meditaciju nisam ni osetila hlada! Probajte! Setnja pod kisom i meditacija ciscenja i napunjavanja bozanstvenom energijom daje divan, neopisljiv osecaj! 
- Donacije. Sva blagotvornost u ovaj dan se poboljsava visestruko! Samo treba znati kako davati. Davajte samo na nesto dobro, na duhovna dela i t.d. 
- Duhovne prakse. Sve molitve, posecanje hrama, crkve i svetih mesta, citanje svetih kniga, ispovest, pricascje i slicno daje sjajne rezultate! Vi mozete lako izaci na novi nivo razvoja. 
Planiranje i maste. Obavezno napisite kakvim vi vidite svoj zivot, cega zelite da postignite i promenite. Mocna energetika ovog dana pomaze ispunjavanju vasih zelja, ako oni pruze dobro okolini. 
Setite se roditelja. Sunce i mesec u astrologije (musko i zensko) jos simboliziruju Oca i Majku. Za milost Sunca i meseca premo vama treba da zadovolite starijih ljudi. Uradite za njih nesto prijatno. Cak ako su u drugom Svetu, dobra uspomena, zahvalnost u molitvi za poklon Zivota, za spokoj njihovih dusa budu jako korisni. 
Sve sto vi radite danas postici ce veliki Uspeh. Ugodan dan za sklapanje braka, promene mesta boravka, za promenu posla, ozbilnu kupovinu, ozdravljivanja, novcanih operacija, promene nacina zivota, putovanja. Najbolja mogucnost zamoliti oprastaj, pomiriti se sa volenom osobom, blizkim covekom, izjaviti ljubav. 
Priderzavate se posta. Izbegavate ovaj dam mesa, ribi, lekova. Preporucljivo ovaj dan da prozivite na vodi. Koju vi sami mozete da strukturirate. Ogranicavanja u hrani ce pobolsavati efekat ovog dana.
Sve sto vi odlagali dosada, pocinite u ovaj dan. Bacite pusenje, pocinite fizicke vezbe, sportski treninzi, bilo koju drugu fizicku aktivnost (fitnes, ples, setnju, trcanje i t.d). Popricate sa blizkim ljudima, zapocinite razgovor, koji ste dosada odlagali (sa decom, muzem/zenom, prijateljem, sefom i t.d). Pocinite duhovnu praksu, na koju ste odavno spremate, a nikako da pocinite. Pocinite nesto o cemu vec odavno mastate (samo da bude na dobro i duhovni rast). Visestruko se pobolsavaju sanse, da se to pretvori brzo u naviku.
Ako uradite ovaj dan ceremoniju za uspomenu blizkih ljudi, koji su otisli u drugi Svet, dozvolite njihovim Dusama da mirno odu na nebo. Oslobodite se energetskog povezivanja, jer to bi bilo dobro za vas i za njihove Duse. Ovaj dan ce vam maksimalno pomoci da olaksite svoju dusu . 
Pazite i kontrolisite sebe od losih postupka. Jer oni jako smanjuju delovanja energija ovog dana. Izbegavajte spletke, lazi, povreda, mahinacija, manipulisanja, ljutne, agresije i t.d. 
Obavezno stavite ovaj dan u podsetnik, podelite informaciju sa dragim ljudima. Iskoristite SANSU poboljsati svoj zivot uz pomoc Planeta i usmeriti ga i pozitivnom smeru. 
28 aprila u 18-00 dobro dosli u Umetnicku Radionicu Majstor Zivota u okviru stalnog treninga "Put Ka Sebi" na predavanje sa temom "SAM SEBI ISCELITELJ" DETALNA INFORMACIJA OVDE Saznati neke tajne naseg zdravlja u ovaj dan je veliki poklon!
Beograd, Zeleni Venac, ul. Kamenicka 11, interfon 2 (Toma). u 18-00. Prijavite se na tel 0659636300.
Ako niste u Beogradu, radim individualne skype konsultacije. 
Zelim Vam Ljubavi, Srece i velikih Uspeha!



1 комментарий:

  1. Thanks for sharing, nice post! Post really provice useful information!

    Giaonhan247 chuyên dịch vụ vận chuyển hàng đi mỹ cũng như dịch vụ ship hàng mỹ từ dịch vụ nhận mua hộ hàng mỹ từ trang ebay vn cùng với dịch vụ mua hàng amazon về VN uy tín, giá rẻ.

    ОтветитьУдалить