среда, 24 декабря 2014 г.

Nije u ritualu poenta....

Nego u našem odnosu premo životu, našim dejstvama, sigurnosti, upornosti, ali..... Ipak!

Novogodišnja noč je jedan od najjačih trenutaka kad možemo da zamisljamo želje. Na mentalnom nivou on se asocijira sa početkom nove faze na kojoj treba da se ispuni sve što je zamisljeno. Ovo je trenutak kad možemo da obavimo rituale.

Novčane rituale. 


- Okačite na jelku igračke koje simbolizuruju vaše želje.
- 31 decembra skuvajte zeleni čaj. Dodate med. Čašu sa čajem stavite na
zeleni papir. Mešajte čaj običnom olovkom, mislite da neophodnu količinu novca koja vam treba. Ovom olovkom napišite "Imam čaj, imam i novac. neka bude tako!"  Popite taj čaj 1 januara do svetanja. Papir složite i stavite u vaš novčanik, nosite do kraja godine. 
- Pripremite zrna pšenice ili raže. Kad vreme pokaže 12 sati bacite šaku zrna gore i kažite "Od jednog deset, od deset 100, od 100 1000, tako i kod mene (ime) novac se rodi, množi se i u mojoj kuće ostaje. Amin!" 

1 januara ostavite zrna na podu, a 2 januara skupite i sacuvajte u crvenoj krpe. U proljeće ova zrna zasadite u nivu ili u svojoj bašti. U jesen skupite ta zrna i iskoristite za isti ritual sledeče godine. 

- Napravite testo za hleb (slavski kolać). Kad testo poraste 3 puta sgužvajte ga rukama i 3 puta kažite "kako ti testo rasteš i dižiš se gore, u širinu, isto tako i u mojoj kući bude i raste novas." Napravite kolać i neka ga pojedu sve članove porodice!  
- U usamljenom mestu zapalite 3 sveće zelene boje, zavežite na njih 3 metalne novčanice. Zamislite kako novac pada u vaš đep. Vizualizirajte ovo što jasnije.  
- Ovo je pragmatičan način i nije baš higijeničan, ali ima smisla. 1 januara kad ustanite. Umesto običnog umivanja "umijte se" novčanjicama, potrljate njima lice. Kažu da radi. 
- sačekajte Novu Godinu sa punim đepovima novca. (stavite u đepove po nekoliko novčanica). A kad bude odbrajavanje sekunda pre 12 sati držite u levoj ruci čašu šampanjca a u desnoj metalnu novčanicu. Ili stavite novčanicu u obuču ili đep. Bitno da je novac je bio uz vas. 

- 31 decembra napišite sami sebe čestitku sa ljepim željama, stavite u nju novčanjicu, spustite u poštansko sanduće. Dobičite pismo već u novoj godine. Sačuvajte novčanjicu i ona će vam doneti sreću u novoj godine.

- Stavite u frižider crvenu tkanjenu kesicu sa 3 metalne novčanjice 
- Stavite metalnu novčanjicu ispod svog tanjira i zamislite za sebe blagostanje u Novoj Godine. Ubacite novčanicu u cašu sa pićem i popite do dna. Posle toga napravite u novčanjice rupicu i nosite kao privezak. 
Исполнение желаний на Новый год. Новогодние ритуалы.
Rituale na sreću, uspeh 


- Do nastanka Nove Godine otvorite vrata, prozore. Otpustite negativnu energiju. Ponovite ritual posle ponoči. U ovu noč vazduh je napunjen mnogobrojnim pozitivnim željama. Pustite u svoju kuću pozitivnu energiju, blagostanje, sreću, uspeh. 

- Od 1 januara u toku 12 dana ne radite "prljavi posao". Svaki dan napunite pozitivom. 

Svaki dan odgovara mesecu u godine (1 dan januaru, 2 dan februaru i t.d). Pazite na svoje misli, postupci, vladanje u ove dane. Ove dane založite program na čitavu godinu. (Ovaj ritual važi i prve 12 dana posle Rodjendana)

- Poklone bolje da podelite 1 januara. sada radi princip Univerzuma "Sve što si dao, vrati se ti mnogo više" 
- Na svečenom stolu treba da bude 12 jela. kao da zadovaljavate simbolično 12 meseci. Možete da napunite 12 čaša čistom vodom. Ovo simbolizira da svaki mesec godine bude čist i svetao. 
- U bilo koji dan od 1 do 14 januara kad izađete na ulicu, ako pada sneg (kiša) ispružite ruke i kažite "U ime Oca, Sina i Svetog Duha". Snegom ili  vodom koji padnu na dlan obrišite lice od gore nadole 3 puta. Ovaj ritual nejtrališe negativni program privlaće sreću u vaš život. (Možete da koristite uvek! Onda kiša i sneg neče vam više smetati, nega zavolite ih za njihovo magično delovanje! Provereno!) 

Kad ste u pripreme doceka NG odvojite vreme za sebe. Zamislite vašu najbolju želju na ovu godinu i izrazite nju u izabranom piću. Nakon nekoliko sati pre doceka otvorite piće i našepučite u njega svoju želju. Kad bude odbrojavanje pre 12 popijte baš njega. Na isti način takođe možete da uradite sa jelom (baš za sebe) i u magičan trenutak pojedite parče tog jela.

Posle toga, kad u 12 sati zamislili želju, ne vićite odmah URA, SREČNA NOVA GODINA! Nego sačekate 1 - 1,5 minuta, pa onda uzviknite bila šta! Ako se dogovorite sa društvom tako, onda vaša želja će ući u rezonans sa željama društva. Tako ojačite želju i sebe i prijateljima. 



I vrlo bitna napomena!!!!! Uključite obavezno FILJTERE! (Bezuslovna ljubav, Prihvatanje,  Zahvalnost, Oproštenje, Dozvoljavanje, Otpuštanje)  Zahvalite prvo što IMATE! Zahvalite Staru Godinu ZA SVE Šta je donela!!!!!


Ženske rituale. 
Исполнение желаний на Новый год. Новогодние ритуалы.


- Postavite jelku da bi se odrazila u ogledalu. Budite što više u "tonelu" između 2 jelke od 31 decembra do 14 januara. Računa se da je ovaj prostor napunjen najviše pozitivnom energijom, koja vraća ženama mladost i lepotu. 

- da bi sve negativne dogođaje su ostali u prošloj godine bacite na ramena maramu, a posle posledneg zvona pre 12 skinte maramu.  


Rituali za ispunjavanja želje. 

Исполнение желаний на Новый год. Новогодние ритуалы.

1. Pre odbrojavanja pripremite olovku i papir. Baš u trenutci pre 12 treba da napišite želju na papir, zapalite papir, pepeo spustite u čašu sa šampanjcom i popijte uz odbrajavanje. Sigurno želja će da se ispuni!  

2. U prvu sekundu posle 12 pomazite dečaka po glavi. (ako nema dečaka, iskoristite odraslog dečka :))) ) Možete ćak i mačka naprimer. Glavno da je muško. Ako vam čestita prvi novu godinu muškarac na sreću! Ako cekate NG u ženskom društvu odmah posle 12 sati trčite kod komšije! :) 

- 31 decembra napišite želju na papiru. Na ovaj papir postavite šampanjac. Neka stoje do 14 januara ispod jelke. 14 januara otvorite popite šampanjac, papir sačuvajte.  

Zabranjeno!!!

Postoje primetba da ne treba staviti jelo od rakova, da ne bi išli unazad ka starim problemima. 
1 januara ne treba čistiti kuću, posebno koristiti metljicu, prati podove, bacati smeće..... Bolje strpite do 2 januara.....

MOŽE!!!!

- do svetanja pogledati u nebo. Ako puno zvezdica - bogata godina
- slušati zvukove sa ulice. Zvono crkovno - ka važnim dogođajama u porodice, laje pas - biče novi prijatelj (za devojku verenik), ptići glas - dobre vesti, (za momka - verenica) 

TREBA!!!!

- dariti poklone, ugostiti, želiti svima Srečne Nove Godine, što više čestitka više sreče u vašem životu. 

Dočekati Novu Godinu u novoj odeće i obuće 

Proste rituale. 

Исполнение желаний на Новый год. Новогодние ритуалы.Ako hočete ba se pozdravite sa starim životom napravite vatru i bacite u nju sve čega želite da se oslobodite. Ako nemate stvari, napišite to na papiru. (loše navike, nepoželjne kontakte, stari posao, negativne emocije, bolesti - svašta!) Napravite veselje oko vatre, ples, vikanje, vrištanje, kolo oko vatre i dr. Za vreme rituala ne piti i ne jesti!!!  

U 3 sati 1 januara stavite svoje dlane na čisti papir, oblikujte olovkom i obojite dlanje ylatnom bojom. (pripremite ranije) sačuvajte. U toku godine kad budite se loše osečali stavite svoje dlanove na zlatne dlanove i napunite sebe energijom prazdnika i sreće. 


Kad bacate jelku posle NG kažite " Neuspeh odlazi, kao jelka sa mirom, a sreća ide sa mnom kuči. tako da bude!"

Igljice, koje pali sa jelke skupite ne bacajte. Ako budite prehlađeni 1 čašu iglica zakuvajte 1 litrom vrele vode, sačekate 3 sata, pa dodajte u kadu i lezite u kadi u toku 15-20 minuta. 

Ako u noč 13 na 14 januara stavite ispod jelke papir sa napisanom željom i 14 januara u podne spalite ga. 


Tamo gde je bila jelka posle bacanja odmah stavite stolicu i sedite 10-15 minuta. Ako imate negatuvu ona se nejtralizuje. Ovo mesto deluje jos dan posle bacanja jelke. 



Комментариев нет:

Отправить комментарий