вторник, 26 апреля 2016 г.

Univerzalna Bezuslovna Ljubav

Podesavanje "Univerzalnoj Bezuslovnoj Ljubavi"

Ulazimo u meditativno stanje i izrazavamo svoje nameravanje afirmacijom:
"Molim Bozanstvene Svetle Snage podesiti me na energiju Bezuslovnoj Ljubavi bas sada"
ili
"Otce, molim te da uselis u mom srcu Bezuslovnu Ljubav"
Bitno je da molba idi od srca.
Ako vezbati podesavanje u kontinujitetu, podpuno se otvara srcani energetski centr. On se napunjava lakocom i spokojstvom. (Radionica Majstor Zivota, predavanje "Aktivacija i otvaranje Viseg Srca. Diagnostika i vezbe")
Energiju mozemo da saljemo namenski, misleci o coveku ili situacije, a takodje mozemo da koristimo energetski centr i na
dlanovima. (Radionica Majstor Zivota, predavanje "Kako skupiti, akomulirati, sacuvati i koristiti Zivotnu Energiju")
Kad se nalazite u toku Bezuslovne Ljubavi, Vi podpuno zasticeni od delovanja svega negativnog!  Vi se nalazite kao unutra magicnog oblaka, koje cuva vas od postojaceg negativnog delovanja. Slobodno koristite tu energiju! U neprijatnoj situacije umesto straha i razdrazljivosti prizovite Bezuslovnu Ljubav. Ona ce istog trenutka eliminisati sve strahove, ljutnju i ostalo u vama i u vasem okruzenju i harmonizirati situaciju i stanje. 

Kad srcani centar otvoren stalno vas zivot je ispunjen Srecom i Radoscju. Vi cete da osecate simpatiju premo Sebe i zaboravicete sta su "teske odnose". Jer u skladu sa Zakonom Univerzuma "sto zraces, to privlaces", ako u Vama ima Ljubav, i oko vas preovlada Ljubav. 



Bezuslovna Ljubav ima jako isceljujuce svojstvo. Ona ima energije visokih vibracija i zato odlicno rastvara negativne energije i blokade. Tehnika isceljivanje je obicna: kontaktni tretman, tretman na daljinu, rad sa zeljama, rad sa situacijom, sa odnosima i t.d. (Radionica Majstor zivota, predavanje "Kako skupiti, akomulirati, sacuvati i koristiti Zivotnu Energiju")


Kontaktni tretman. Sa sobom ili sa nekom osobom. Stavite dlane na problemno mesto ili blizu problemnog mesta. Odradite podpun tretman sa raznim polozajem ruka. 
Tretman na dalinu. Udjite u meditativno stanje. Prikljucite se ka Energije Univerzuma, mislite o coveku (problemnom mestu, bolesti, stanju) neko vreme. Ne treba da radite na silu. Pratite svoj osecaj. Ako osecate neprijatno, pomerite tretman na drugi put. Mozete da zamislite coveka (problem) izmedju dlanova. Slusajte sebe, Vasa intuicija ce vam reci, kako treba bolje. 
Rad sa situacijom (odnosima). Prikljucite se Energije i pomislite na situaciju (odnose). Salite bezuslovnu Ljubav. Radite svaki dan po nekoliko minuta. Ako Vise Srce aktivirano i vi ste napunjeni Ljubavju, ovaj tretman nece biti tezak za Vas. Mozete da odradite ga bilo gde u bilo koje vreme (Naprimer: u busu, u redu, i t.d). Ako ste odradili pravilno, vidicete rezultat vec nakon prvog tretmana! (Zahvalna sam od srca, ako cete da podelite Vas rezultat u komentaru!)
Rad sa prosloscju i buducnoscju. Prikljucite se Energije i pomislite na situaciju ili problem, koja Vas ne pusta u proslosti, napunjavajte Bezuslovnom Ljubavju. Isto sa situacijom u buducnosti (ispit, ozbilni razgovor i t.d). 
Rad sa zeljama. Stvarajte Energijom Bezuslovne Ljubavi sve sto god pozelite! Otvorite Vase srce, usmerite Ljubav premo svojoj zelje, zatvorite oci i uzivajte u trenutku dobijanja svoje zelje. osetite emocije, i sve vase slike napunite energijom Bezuslovnoj ljubavi. Takodje napunite Ljubavju PUT ka vasej zelje. Ponavljate ovu vezbu i ona obavezno se ostvori u vasem zivotu! Za svakogo svoje vreme i svoja brzina! Ako radite sve pravilno i zaista napunjavate Ljubavju, onda kad budite dobili svoju zelju, budite iznenadjeni - ona moze da bude mnogo veca, nego sto vi zamislili. U ljubavi sve raste! :)

Bezuslovnu Ljubav mozete da saljite bilo kom zivom bicu. 

Prizivajte Bezuslovnu Ljubav sto cesce. Svaki put vas srcani centar ce se otvarati sve vise. Vasi poslove budu sve bolje, a sreca ce vas pratiti u svim odnosima. Vasa karma pocine da se menja. 


Ako jos u Vama postoje negativne emocije, sa kojima tesko mozete da savladate, koristite 6 Filtera. 

Bezuslovna Ljubav je ogromna snaga! Sa njom vi mozete stvarati cuda u vasem zivotu i ulepsavati zivot dragih vam ljudi i vaseg okruzenja. 

Radionica Majstor Zivota poziva Vas na ciklus predavanja na predavanje "Put ka sebi.". 
Vezbamo na ciscenju od negativnih emocija i pripremanju za otvaranje Viseg Srca. 
Prijavite se na tel. 0659636300 ili na email vpchesh@gmail.com
Moguce Personalne konsultacije. 











Комментариев нет:

Отправить комментарий