суббота, 22 апреля 2017 г.

KAKO PREZIVETI SIMPTOME DELOVANJA NOVIH ENERGIJA

Как пережить симптомы проявления новых энергий
Vec smo pricali o povecanju vibracija, o prosiravanju svesti u dobu energetskih promena i delovanja energetskih talas, koji se povecavaju...

Nastavljamo....
Bilo koji energetski talas, koji se spusta na zemlju iz Kosmosa, obnavlja vibracije planete i izvuce na povrsinu svesti sve sto treba OTPUSTITI
Uz sve to covek se napunjava Novim Siframa Svetlosti
Kad se otvarate ovom procesu i ne pravite mu prepreke u vas zivot ulaze sasvim nove okolnosti, pozitivni promeni
Sada ovaj proces se desava vrlo brzo.
Jos nisi stigao da resis jedno pitanje, sledi odmah drugo ili cak i nekoliko, koji takodje zahtevaju paznju. Ja sam obratila paznju na slicnost simptoma pojavlivanja novih energija u svom okruzenju, kod ljudi, sa kojima saradjujem, druzim. 
I zelim da podelim sa vama nekim iskustvima, koji vam pomazu da sto brze odstranite disbalans. 

SIMPTOMI DELOVANJA NOVIH ENERGIJA
To su opste priznake, mozda vi
imate svoje.

1. Optereceno fizicko telo I EMOCIONALNI FON
- Tokovi trenutnih energija mogu da manifestuju kroz pogorsanje hronicnih oboljenja, dugotrajne infekcije, glavobolje, koje nikad niste imali, tesko budjenje ili (obrnuto) nesanica.
- Emocionalni fon nestabilan, mogu da se pojavi konflikte na ravnom mestu. Ako ste primetili neadekvatno ponosanje kod ljudi u svom blizkom okruzenju ili kod sebe, najverovatnije to je priznak manifestacije novih energija.
- Energetski tokovi prolaze kroz nas u Zemlju. Ali fizicko telo je inertno i nije sposobno za brzu adaptaciju i prilagodjavanje. Zato ove stagnirujuci procesi izlaze na polje.
- Nesbalansirani emocije su indikatori da unutra jos ima puno blokada, koji su se podigli na povrsinu
- ne treba lose procenjivati sebe u tom trenutku i grdite svoje telo sbog toga, sto lose prihvata nove energije. Prihvatite ovo kao prirodni normalni proces. 

Как пережить симптомы проявления новых энергий2. SANJATE POSEBNE SNOVE
- U snovima sanjate situacije, koji vas poducavaju. U njima vidite kako mozete da uradite u realnom zivotu u odredjenim okolnostima. Ako niste znali kako da resite odredjenu situaciju, mozete da sanjate resenje u snu. U vezi sa tim mozete da se probudite iznenada nocju. To vas "probudjuju" da bi ste zapamtili sta treba da uradite.
- Druga vrsta snova, snovi sa istom komponentom. Njihov cilj da shvatite neku klucnu misao. Snovi mogu da budu razlicati, ali sustina je jedna. Sanicete ih dok ne shvatite, sta vam se kaze kroz san.
- U snu vam pokazuju najbolju variantu vasih dejstva. Ako u zivotu radite nesto pogresno, u snu vidicete ispravku. 
- Vas zadatak da zapamtite resenje i podesite svoje dejstva u realnom zivotu.
- Vasne poruke, koje vam prenosi vase Vise Ja kroz san, lakse za prihvatanje, nego savete iz kniga ili od nekoga sa strane. 
- U snu se povecava interakcija izmedju Duse i Licnoscju
Obracajte paznju na svoje snove i slusajte sebe. 

3. NAPUNJENJE SVETLOSTNIH PAKETA PROLAZI U INTENZIVNOM REZIMU
- Vama pokazuju istovremeno NEKOLIKO PROBLEMA da bi vi sto pre se oslobodili od starog
Как пережить симптомы проявления новых энергийCILJ JE DA SE OSLOBODIMO OD STANJA ZRTVE STO PRE!
-Sbog toga mozete da osetite pritisak na glavu - to je fizicka manifestacija napunjavanja informacionih paketa. Oni idu u velikim kolicinama i nema vremena na razmisljanje, kao je to bilo ranije. Kao neko vam govori: "Idi napred, ne koci, ne zaustavljaj se"
- Sklonite posledicu ovog teskog ciscenja. U vasem zivotu vise ne ostaje mesta za sve neistinsko: laz, nepoverenje, pogresan put realizacije. 
- Oporavite i napunite sebe i svojih blizkih visikim vibracijama u Sferi Ljubavi. 
- Koristite algoritam povratka u resursno stanje. 
- Koristite nocno vreme maksimalno za licnu transformaciju. 
(Detalnije na radionice "PUT KA SEBI". Prijavite se na grupni ili individualni konsultaciji)
- ne zaustavljajte se samo na oporavku svojih resursa. Istovremeno radite sa pravcem svojih dejstva u uslovima novih energija.

3 KORAKA ZA FOKUSIRANJE SVOJIH DEJSTVA
Desi se da ste pali. Setite se ovih koraka, podignite se i sledite njima dalje. Ovo ce vam pomoci da lakse prezivite delovanje novih energija i ostanite fokusiranim na prava dejstva. 

1. Otpustite proslost, sve sto vise nije zivo, oslobodite se stanja zertvi.
- Obavezno ste primetili da zadnje vreme vam pokazuju jos jace, u cemu vi jos nastavljate da budite zrtva. Pratite sebe i pronadjite ovakvo ponosanje. 
- Neko odjednom krene da se zali na odsutstvo pomoci, a zaboravi da PODRZI SAM SEBE, neko upada u obeshrabrenost, u ogovaranja, zali se na nepravdu u zivotu. 
Как пережить симптомы проявления новых энергий- Pronadjite svoje slabo mesti. To je bas to, sto vam treba prihvatiti, poraditi i otpustiti.
Uradite vezbe, kao: 
- meditacija "Odpustanje iluzija". 
- 7 praksa, "Kako prekinuti osudjivanje sebe za prosli zivot". Prekinite da zadrzavate na neuspehu, starim problemima, sozalenju o greskama, na ljutni na krivce i t.d. Dosta je da se okretate na proslost, idite napred. 
- "10 koraka od uvreda ka oprostaju". kako preci od stanja zalosti premo sebe ka oslobadjanju, dobijenju snage i unutrasnjoj harmonije. 

2. Dozvolite sebe da prihvatite nove energije.
Ovo ne samo vasa licna transformacija. Ovaj proces dotice svih. U svakog coveka se ugradjuje nove svetlosne pakete informacije. Ovaj proces odavno je krenuo, ali sada nemamo vise vremena da pomerimo resenje trenutnih problema (zadataka!) na posle. 
Ljudi, koji se bave duhovnim razvojem u uslovima novih energija vrlo malo na -laneti. Vi ste izmedju njih, jer citate ovu poruku. 
Ne kocite na svom duhovnom putu.
Moguce je da u dliznem okruzenju vi ste jedino sidro za njih.... Oni mogu da se zakoci za vas da bi isli sa vama napred u novu realnost. 
Uradite vezbu "5D Srce". Uzemljite Visu Energiju Ljubavi u svojoj fizickoj realnosti i izgradite svoju novu buducnost. 

3. Radite po novom odnosno istini unutra vas.
Ako ste prepoznali prisutstvo novih energija unutra vas, doslo je vreme da ih uzemljite. Tu moze da dodje do komplikacija.....
Sbog jakih napona novih energija vi se trosite fizicki i energetski. I prosto nemate snaga za ostvaranje promena i nova dejstva. Vase stanje moze da lici na ovo: - dobili ste informaciju, nasli ste resenje problema, shvatili vaznu misao za vas, i to po nekoliko pravaca u vasem zivotu. Ali nastavljate da setate u krug, vracate u negativni vibracije i gubite u njima snagu. Sbog toga sto nemate dovoljno energije za dejstva. 

Za napunjavanje i akumuljaciju Zivotnoj Energije predlazem da prodjite treninge:
- "Aktivacija bezuslovnoj Ljubavi u energetskim centrima" 
- "Izvori zivotne energije. Skupljanje, akumulacija i koriscenje Zivotnoj Energije u uslovima novih energija"
- "Aktivacija energije "Kvantni Impuls". Skok na sledeci nivo duhovne evoljucije. 
Aktivacije se radi grupno (u malim grupama ot 2 do 10 osoba), i individualno. 
Ako zelite da se prijavite na grupni ili individualni aktivacije prijavite se na:
Tel. +381659636300
Email: vpchesh@gmail.com

Zelim vam da sto lakse i efikasnije prezivite ovaj period i izvlacite iz nega maksimalnu korist. 




Комментариев нет:

Отправить комментарий