пятница, 8 сентября 2017 г.

PRELAZ U NOVU REALNOST. 2 deo.

VIBRACIONO PRILAGODJAVANJE NOVOJ REALNOSTI.
Вибрационная сонастройка сфер жизни с новой реальностью
U prvom delu smo pricali o simptomima.

Sada cemo da pricamo o toku vibracionog prilagodjavanja zivota po svim pravcima sa novim energijama. 
Ranije smo vezbali na stvaranju novih unutrasnih stavova, poslali smo Univerzumu svoje planove o tome, kakvim zelimo da budemo. (Secamo rad i meditaciju "Vidim SEBE, Volim SEBE, CENIM SEBE" Radionica "PUT KA SEBI"). 
Sada je dosla doba da drzimo ispite, kako i koliko odgovaramo nivou, koji smo poslali u zahtevu Univerzumu, da bi posle ispita on nas
gurnuo na jednu stepenjicu gore. 

Sada zivot ce nas naterati da pregledamo sve sfere svog zivota sa novoj tacke gledista. Neke sfere zivota su vec prilagodjene Novoj Realnosti, a neke jos nikako ne odgovaraju u vibracionom smislu. 
Kod svakoga svoje: posao, odnose, porodica, ljubav, karjera, prijatelje, zdravlje i t.d.
Kao da vas zivot se razdvojio na 2 granicnih ravnine. Jedna se nalazi vec u Novoj Realnosti, a druga skroz dole. I sve sto je ostalo u drugoj ravnini treba da se promene, da se podigne vibraciono i da se prilagodi Novoj Realnosti. 

Radionica Majstor Zivota "PUT KA SEBI" Sada vezbamo meditaciju "JA SAM U NAJVECOJ REALNOSTI"

Вибрационная сонастройка сфер жизни с новой реальностью
Dok sfere zivota vibriraju na raznim frekvencijama mi osecamo disbalans, jer skacemo iz staroj realnosti u Novu i unazad. Razmislite o sadasnjom trenutku svog zivota i shvaticete: nije vise moguce da zivite stari zivot, a jos ne mozete da zivite novi zivot sbog raznih razloga (strah, naprimer, sumnja i t.d). Ovo lici na opasnu atrakciju, kad naglo ides gore, a posle neocekivano te baci dole. Ovo je dosta tesko i fizicki i emocionalno.
Ako vas zivot zadne vreme podseca na ovakvu atrakciju, OVA informacija dobro vam dosla bas kao ODGOVOR. 

KAKO VI MOZETE DA SE PRILAGODITE NOVOJ REALNOSTI NA BOLJI NACIN?

Ne upadajte u ogovaranja, cuvajte balans! 
Sto vise radimo sa sobom, to vise zivot nam pokazuje razlicatost. 
(Setite se nasih aprilskih vezba "Bavi se svojim poslom!" Majstor Zivota, radionica "PUT KA SEBE") 
Na neki trenutak vam moze da se ucini da probleme vas ce ugusiti. Ako Zivot vam pokazuje ovakve ostre razlicatosti, onda samo za to, da bi ste razumeli i shvatili, gde vam treba poraditi na podizanju vibracija, da bi se podigli blize ka Novoj Realnosti. 
Zato ne ogovarate drugih, prihvatite situaciju, svoje emocije i osecaje, pohvalite sebe i dajte sebi visoku ocenu za odrzani ispit. 

Vas glavni zadatak da se ne spustite skroz u negativu, kako god da je bilo tesko! Podrzavate bar nulato stanje, ali ne upadajte u minus. 

Pronadjite u sebi snage da prebacite fokus paznje od samozaljenja na Zahvalnost za to, sto Zivot vam to osvetljio. 

Postali ste drugacije. Priznate ovo. Radite jos sa vibracijama. I kad osetite mnogo lakse, mozete spokojno da radite na prilagodjavanju Novoj Realnosti.

(Koristite mantri za obnavljanje Harmonije i Ravnoteze. Poradite na balansiranju muske i zenske energije u sebi uz pomoc poznatih vezbe.)

Nemojte da zurite sa radom na negativnim stranama, koji su se izrazili u toku rada sa sobom.
Kad ste suocili sa svim, sto vam je osvetlio Zivot (situacije, odnose, probleme i ostalo), nemojte da zurite sa sredjivanjem svega toga. 
Vas zadatak je da shvatite neslazenost, da prihvatite smireno "Da , shvatila sam. Hvala"
Svi smo razlicati, svako ima svoja slaba mesta i jake osobine. Ne treba uporedjivati sebe sa drugima, nego Sebe sa Sobom od juce. Zato treba mirno analizirati svake znakove sa mirom i strpljenjem. 

Naprimer: poradili ste vrlo dobro sa sferom mezlicnostnih odnosa, radite na sferi finansija i blagostanja, a jos niste dovoljno uradili po tom pitanju. U takvom slucaju necete moci na visi nivo, a popravka ove strane zivota ne ide bas brzo. 

Opredelite sto vas najvise brine i u kojim sferama zivota. 
Prihvatite situaciju. Moguce, da ovoga ce biti dosta na ovoj fazi. Ako ste osetili lakocu i opustanje, onda prilagodjavanje na ovoj fazi je uspelo.
Uvek mozete da se vratite na ovu temu kasnije, kad budite u vise mirnijem stanju.
Orijentisite se na stanje Ljubavi i Poverenja svetu, kao na vodecu zvezdu.

Fokusirajte se na svemu, sto ste vec uspeli da promenite. 
- Koristite "pravila zelene olovke". Umesto da se sekirate sbog promasaja, bolje da se skoncentrisite na svemu, sto ste uspeli da uradite za srecnu transformaciju. 
- Okrenite se unazad i pogledajte, koliko ste vec uradili! Kako ste vec dobro promenili na bolje! Koliko posla ste uradili! Koliko negativnih programa i blokova ste ocistili!
- Bas za to se pojavljuju vam se LJUDI IZ PROSLOSTI! Oni su za vas mogucnost da uporedite svoju staru verzuju sa SOBOM NOVOM!

Uradite vezbe za uzajamno prilagodjavanja svih sfera svog zivota sa Novom Realnopscju.

Bolje videti sliku u celini i raditi u harmonije sa celinom, nego se rasitniti na pojedinacne negativne stavovi. Zato vrlo udobna vezba sa odavno poznatom "TOCKOM ZIVOTA"
Njegov autor Pol Dj.Majer predlaze da podelite krug na ravne segmente, koje obelezavamo kao jednu sferu zivota: ljubav, porodica, posao, karjera, prijateljstvo, samorazvoj, fizicka aktivnost, putovanja, hobi, odnosi i t.d. 
Napravite toliko segmenta, koliko sfera zivota zasluzuju vasu paznju. Ukljucite sve, sto na sadasni trenutak racunate najbitnim za sebe.
Pogledajte na ovaj tocak - vas zivot sa tacki gledista iz Nove Realnosti i odredite, kakve sfere zivota vi ste vec uspeli da nastelujete na vibracije Novih Energija, na Novu Realnost,  a kakvi tek treba da podignite. 
Prosetajte bez zurbe po svim sferama, saslusajte intuiciju, zabelezite, cime ste zadovolni i mirni, a gde osecate diskomfor i nelagodnost. 
Tamo, gde ste osetili disbalans, izaberite ono, sto vas brine najvise, sto se vec podiglo na povrsinu i samo ceka vasu paznju i spremnost za sredjivanje. 
KORISTITE FILTERE!
- Prihvatite sa Ljubavju
- Zahvalite za znakove , situacije, okolnosti, koji dozvoljavaju da shvatite stanja u skladu sa vasim osecajama i emocijama
- Zamolite oprostaj od Boga, situacije, ljudi, samog sebe za stvaranje okolnosti ovakvim, kakvi jeste.
- Dozvolite sebe sa mirom u dusi, sa sigurnoscju, snagom, voljom i zeljom da sredite taj segment onako, kako odgovara vibracijama Novoj Realnosti
- Otpustite sebe bez povezivanja sa negativnim emocijama i osecajama. Radite u energijama podpune Slobode!

Naprimer: 
- Prihvatam Sebe sa viskom kilograma SA LJUBAVJU! 
- Zahvaljujem.........................................................
- i tako dalje.
Ili:
- Prihvatam svoje trenutno finansijsko stanje sa Ljubavju!
- Zahvaljujem.................................................................
- i t.d
Ili:
- Prihvatam (Ime, Prezime) SA LJUBAVJU!
- Zahvaljujem..................................................

Ako budete mogli da odradite sve to uz pomoc filtera dubinski do stanja podpunog mira u duse, onda krene nastelovanje ove sfere na vibracije Novoj Realnosti. I zivot ce vam pokazati pozitivne promene..... 
Uzivajte u njima!!!!!!

Ako ste odradili sve kako treba, ali nista u vama nije promenilo i jos uvek ostaju lose osecaje, briga, napon. Pustite sad to.... Poradite na miru u duse i posalite Univerzumu, svom Visem Ja pitanje o potraznje puteva resavanja ovih problema. Docice vam resenje da promenite trenutnu situaciju, koja vas brine.  Moze da se desi da ste vec dosta odradili i budite iznenadjeni, ako problem nestane sam po sebi....., ipak ste ranije dosta se trudili na resavanju ovog problema. 

Вибрационная сонастройка сфер жизни с новой реальностьюPazlivo gledajte u ucite se na delovanju novih energija na svakodnevne okolnosti. 

Trudite se da pronadjite u teskocama nesto vise, nego samo neuspeh, prepreku ili poraz. (Pravilo "zelene olovke")

Jer iza "loseg" uvek stoje ALAT i MOGUCNOST za napredak i ulepsavanje zivota u saglasnosti sa Novom Realnoscju. 

Ove godine radionica "PUT KA SEBE" nastavlja svoj rad u skladu sa vibracijama Novoj Realnosti sa ciklusom predavanja i radionicama "AKTIVACIJA ZIVOTA" (.......)
Pridruzite se grupnom radu ili prijavite se za individualne konsultacije. 
Pijava i pitanja na 
tel: 0659636300
email: vpchesh@gmail.com

Podelite se u komentaru, da li ste uspeli da nastelujete SVOJ ZIVOT na vibracije NOVOJ REALNOSTI?
HVALA!


Комментариев нет:

Отправить комментарий