понедельник, 20 августа 2018 г.

Dobro dosli u novu realnost

Drage Majstore i Vile!

Na kalendaru je 20 august.... A to znaci da najomilena i najvolena doba je pri kraju. Bice jos dosta lepih dana, ali doba godisnih odmora se zavrsava i nas cekaju razno razne poslove i Rad Na Sebi izmedju ostalih. Hvala je dobrom letu da nam pomaze da zaronemo u letne lepote i da zaboravimo o rutinskom radu.... 
Zato nisam se videla sa vama odavno. Medjutim za ovo vreme, otkad nismo se videli, izdesavalo se dosta na vibracionom nivou, jer Univerzum nema godisnih odmora. 
Za onih, koji su "se probudili" i krenuli da prate vibracije i energije i u skladu sa njima da kontrolisu procesi, koji se desavaju unutra Sebe i u okolini, lakse prihvatiti ih, izanalizirati i napraviti odgovarajuce zakljucke da bi ih iskoristiti za nastavak Rada Na Sebe. 
- Bio je vrlo znacajan (mnogo znacajnije i ozbiljnije od svih predhodnih i u nekom smislu zakljucni, a takodje nije obicajno dugotrajni 28 dana umesto obicnih 14) "hodnik pomracanja". 
Ako se izraziti figurativo, Ja sam pogledala taj "hodnik" kao poseban prostor, koji je podelio Staru Realnost i Novu Realnost. 

Da bi ste shvatili taj moj pogled, navodim jednostavan, ali relativan  primer. 
Zamislite dugo ocekivano preseljavanje iz starog podpuno istrosenog smestaja ("Stara Realnost") u novu prostornu kucu (stan) ("Nova Realnost")! Dugo vreme smo skupljali i pakovali stvari i u toku ovog rada smo dvoumili: Sta cemo da ponesemo sa sobom, sta cemo da bacimo? Velika dilema... zar ne? Otvorilo se u ovom haosu, da sve, sto je bilo kao uklopleno u neki red nismo uopste primecivali, makar smo imali neki nelagodan osecaj i nismo shvatali sbog cega? Sada je sve stalo pred ocima. Koliko imam kofera bez rucke! (Tesko nositi i zao da bacim).Akoste doziveli bar jedno preseljavanje lako cete da zamislite ovu sliku. Ja sam to dozivela vise puta! 
Neko je dobro poradio na izbacivanju svega, sto je vec izgubilo svoju vrednost i vise nije potrebno i sta jos gore - TOKSICNO!
A neko se slomio sbog pritiska sobstvenoj zalosti (mozda pohlepi? a mozda jos kojih emocija) i povukao je stare stvari u nov stan ("stare sablone ponosanja" u "Novu Realnost")
I hodnik pomracanje je bio bas taj trenutak (kroz 3 pomracanja! Sunce 13.07.2018 - mesec 27.07.2018 - sunce 11.08.2018) izlaza iz starog smestaja sa svim "stvarima", putem do novog smestaja i ulazom u novi smestaj. I taj put preseljavanje je trajao 28 dana! I nama je bio data jos jedna sansa da po putu jos jednom da pogledamo na stvari i da pronadjemo oni, koje treba zaista baciti! Oslobodite se svega, sto je zavrsilo svoj znacaj u nasem zivotu, pokvarilo se, ostarilo ili deluje kao otrov na nas zivot. 
(Domaci zadatak. Setite se julskih situacija, pa vidicete, kako zivot vam postavljao bas taj zadatak. )
- Dalje je nastao trenutak dugo ocekivanog ulaza u nov prostor! (Novu Realnost)!
Zelim samo povrsinski da kazem o tome da ne bi oduzimala vase vreme na citanju predugog teksta. 
O postojacim vibracijama i energijama Augusta 2018 g., jer nisam to uradila na vreme (oprostite!), koji ce nas polako uvesti u vibracije Septembra.
U novom vibracionom prostoru se desavaju interesantni stvari u skladu sa vibracionom prognozom za August 2018. 
Opustam detalje, a smisao je u tome da kao u svakom useljavanju u novi prostor  mi smo u prvi trenutci kao osamuceni velikom prazdninom... koju treba necem napunjavati. 
Sada ukljucujemo logiku. Cime cu popuniti prazdninu ovog novog prostora da bi se osecala radost, srecu i komfor? 
(Domaci zadatak-2. Razmislite.)
I jos uz to. August je mesec zrenja plodova. I energije i vibracije Augusta 2018 su vrlo izobiljni! 
Dobra vest za sve, koji je dobro radio na sebi zadnih nekoliko meseci i od ranije jos bolje. Te osobe, a nasi Majstore i Vile sigurno izmedju njih, su zasadili "pozitivna semena" novih mogucnosti, mnogih pozitivnih stvari,koji su zeleli, oslobodili su se starih "sablona ponosanja", dobro poradili na elimenisanju "korova". I vas urod ce prevazici sva vasa ocekivanja. Ono sto ste zeleli dugo vreme ste ZASLUZILI! A zetva punom snagom ce krenuti vec u Septembru 2018.  Mada vec prve plodove su vec u vasim rukama!
I nije bad dobra vest, da izobilje se prosirava NA SVE, sto "gajite", i na "korov", i te kako! Taj "korov" su stvari, sablone, emocije i ostalo, sto vama je trebalo da se oslobodite, a Niste to uradili, sto bi trebalo da uradite, sbog razno raznih (to je posebna tema) razloga. I oni ce dati super visoki urod. Kako god strasno to zvuci. To znaci, da sve, cega nismo oslobodili pokrice nas sa neocekavanom snagom, nego pre, i sigurno mnogi su to osetili (to vidim kod ljudima u okolini, jer pogledam sta se desava da bi potvrdila na primeru delovanja ovih vibracija, i imam dosta sjajnih primera)

Zato bice mi drago da pratimo iduce vibracije ponovo zajedno sa vama i jos vise prosiravati svest i povecavati iskustvo koriscenja dobitih znanja u svakodnevnom zivotu za ulepsavanje Zivota svog i okruzenja!
Neka Nasa Nova Realnost bude lepse i komfornije svakim danom!

Ako vam interesantna ova tema a imate jos puno pitanja ili treba vam resiti neki zivotni problem, imate znanja a tesko ih primeniti sbog odsutstva iskustva koriscenja, stojim vam na raspolaganju. Zajedno ce biti mnogo lakse i brze!
Bice mi drago da se vidimo na privatnim ili grupnim praksama. 
Kontakt:
 - Tel. +381659636300 (viber, whatsapp)

- Skype: Vera Chesheva. 

Prva konsultacija je besplatna. Dalje po dogovoru. 





 

Комментариев нет:

Отправить комментарий