среда, 3 февраля 2016 г.

Zivimo u drugoj demenzije

Secate se ocekivanja 2012 god? Strah nejasnosti, ocekivanje kataklizma, kojima nas plasili... Prelaz se desio tamo gde niko nije ocekivao... Planeta zivi vec u drugoj demenzije.

U Januaru 2013 je bilo  otkriveno o jednom eksperimentu, koji je trajao 10 godina od 2003 god. Naucnici nuklearni fizicari su radili sa atomom vodonika (protonom) i fiksirali su pulsiranje protona. On se smanivao i vracao se u normalnu velicinu. Naucnici su uracunaji to greskom, delovanjem drugih sastavnih delova izvan. Ali konacno proton je dobio novi znacaj. Bilo je uradjeno otkrice, da cestica protona se smanila na 4%. 
Svet posle kvantnog prelazka. 
Promenilo se sve. Brzina, rotacija, pravac, precnik. Na prvi pogled zamislis da
je proton se promenio za sitnicu! Ali zatim je "krenula" sva organika, jer ona sastoje od vodonika. Promenila se gustima Materije. Usled protona su krenuli i ostale cestice i sve sto se racunalo u nuklearnoj fizike konstantnom pokazalo se u drugom obliku, u tudjem obliku. Kao da smo vanzemalci i dosli smo na drugu planetu.    
Zakoni koji su delovali do 2013 godine odjednom su prestali da rade, jer gustina Materije je postala drugacija. 
Okolo 10 vodecih Instituta Nuklearne Fizike, reaktora i lazerske tehnike su proveravali jedan drugog i na kraju su ipak dolazili do nove jedine velicine atoma vodonika. Ako slediti Zakonima trodimenzionalnog Sveta, ovo nije moguce, ali bez obzira, fizika je pocela da otvara svoja merenja. I to se potvrdjuje astrofizicima racunicama mnogodimenzionalnosti naseg Prostora. 
Zivimo u drugoj Dimenzije!
Desio se Kvantni Prelaz. Cestica sa jednog nivoa je presla na drugi nivo energije, i ponosila se kao Neutronska zvezda, a to bila je velika, a postala je mala. 
Racunajte da zivimo na drugoj Planeti, zato sve Zakone rade drugacije. Naucnici suoce sa tim na svakom koraku. Nasi Zakoni su Svet Proslosti! 
Januar - Mart 2013 god. je bio bogat radikalnim naucnim otkricama u astronomije i astrofizike, koji su sipali kao iz roga izobilja.
Na orbiti Zemli radi nemacki teleskop Spicer, koji je mnogo tacnije od poznatog Habla. On je video ultracrvene (nama je poznato infracrveno zracanje, a ovo je ultra - novi fizicki pojam, koji znaci jod dublije u Materiju) Galaksije i oni su sjajnije obicnih 60 puta.  
Ovo otkrice je bilo uradjeno spontano. Razmislite, jos u decembru 2012 ih nije bilo, a u januaru 2013 oni su se pojavili za 1 dan. 
To nije moguce! Oni ili postoje ili ne.... A znaci nesto se desilo za 1 dan sto je nateralo da se promenio Svet? Obicna elektromagnetna skela, koja ima u udjbenicima i prirucnicima fizike se povecala na 3 oktave u infrocrvenom diapozonu i 3 oktave u ultravioletu. 
Imamo 6 oktava vise!
Tako se otvorila Materija, kojoj do 2013 god. nije bilo. Ona nije bila stvarna sbog raznih razloga, a sada se pojavila i fizicke uredjaje mogu nju da fiksiraju.  
Jos jedno otkrice. Do 2013 god. naucnici su znali, a ljudi su se plasili, da nas Suncani sistem se krece u Crnu rupu. 
Naucnici Novosibirska RF su pricali da idemo u oblast absolutno nepoznatih energija, kojih ranije nije bilo i nije jasno sta ce biti dalje sa tim. 
А sada rupe nema! A to je astrofizicki objekat i on je nestao. U centru nasej Galaksije sada nema Crnoj rupe. 
Naucnici su jako se uplasili. Ovo otkrice su zasekretili i ono nestalo u internetu nakon 2 meseca posle najavlivanja. Bio je sajt gde naucnici su publikovali svoje pronalazke, a sada ovog elektronskog casopisa nema. 
Sta se desilo? U stvari Crna rupa je vrata, koji smo prosli i vrata su se zatvorili. Ali umesto Crnoj rupe se pojavio drugi objekat. I to takodje naucno otkrice, vec 2014 god. - Magnitar. 
Pulsirujuca Zvezda ali nije Pulsar. Ova Zvezda na sve strane razbacuje tecno magneno pole. Ovo je neka supstanca, koja jos nema naziv (nije plazma!). Ona je razumna i sastoje od granula. Granuli su raznih velicina. Manji su kao elementarne cestice i vecji kao Zemlja. U 2014 godine u martu naucnici su uslisali Magnitar u radiodiapozonu i poceli ga gledati, a u maju 2014 su ugledali. 
Dakle mi smo se pojavili na prvim spratovima Tankog plana, fakticki "na drugom Svetu", cestitamo! )) Frekvencije su druge i organika je druga, i to nikako ne treba da vas uplasi, jer nasa tela se otvaraju svojim tokom. 
А Magnitar je poceo da svetli plavom svetlom od maja 2014 god. 
Jos u 2005 god. u Hipokampusu coveka naucnici su otkrili deo, koji se zove Plava fleka. On je davno poznat, ali niko nije obracao na nega paznju, jer u mozgu coveka ima svakakvih sitnica.   
Sam po sebe mozak coveka je crna kutija. 
Leti 2014 ova Plava fleka pocela da sija kod svih. Hipokampus se projecira na tacku Zivota i upravlja zivotom coveka na Tankom planu i vise. Ova plava boja (ili srebrena) se vidi ako se zazmuriti kao oreol iznad glave. Ovo je novo organsko telo i ono puljsira u ritmu magnitara. Ovo je jedini sistem i bazni ritam lici na ritam valsera. 
Bazni ritam Univerzuma je valser u razlicatom izvodjenju i u razlicatim oktavama. Oktava,  u kojoj izvrsava valser Plava fleka i Magnitar u centru Galaksije, radi u novom diapazonu, koji ukljucuje 3 novih oktavi.  A znaci da energetski centar novog vodonika savrseno odlican od spektra starog vodonika. 
Ovaj spektar je ultracrveno svetlo, mnogo dublije nego infracrveno svetlo. Bas ovaj diapazon je postao vodeci. Mi zivimo i ne znamo da dozivljavamo absolutno druge energetske spektre. I ovo sve dolazi do svesti coveka.  
Doslo je vreme o kojem su pricali da cemo da zivimo u Tankom Svetu. A u njemu je sve se upravlja misljom. Cak i ako zelis da pomeris stolicu ili da poletis :). Ali jos nismo dosli do ovakve koncentracije misli i do svesti o samom sebe. 
U vezi sa tim su poceli razne fenomene.….
Prvi bazni fenomen je svecenje oreola. Do prelaza je bio Zlatnim (naprimer oreole na ikonama Svetaca) i takvi imali samo Majstore. Za to sto magnetno polje je bilo tvrdo i ono je zadrzavalo nasu genetsku strukturu. A sada je ovo pole po faktu je prestalo da bude tvrdo. A to znaci da ono postoje ali sasvim drugacije. 
Ono je vrlo mekano i nezno i ipak vrlo jako, kao paucina, ne mozes da pocepas, cvrsce nego celik. Takvo je sada novo magnetno pole. Mozda ste culi naziv "Akasi", a to je ta Zlatna struktura, koja je nazvana Protej, neke naucnici o tome pominje. 
Daklje tak Protej je usao u ovaplocenje. Ovo je postalo nasom nervnom sistemom i sada on je zasicen svetlom Proteja. Imamo sada drugi nervni sistem. Prestali smo da vidimo trodimenzialno i imamo druge oci. U toku zadnih mileniuma do Prelaza, minimum 26000 godina kod nas u oku je bilo tako zvana Slepa fleka. Ovo je ocni nerv, koji odlazi duboko u lobanju i on se zatvarao nekim tkivom belancevini kao cepom. Ova slepa fleka je zatvarala tri cetvertine naseg sferickog vida. Ukoliko mozak nivelira razne nianse stvara se iljuzija da vidimo sve. Medjutim pisutstvo slepe fleke dozvoljavalo je da zivimo u tridimenzialnom Prostoru koje  je ograniceno i tvrdo. 
Ovo je bio uslov eksperimenta. Nama je trebalo prouciti zategnuti Plan i mi smo ovaj zadatak ispunili. sada smo presli na "Taj Svet", nas Eksperimenat je bezbedno zavrsen i ova slepa fleka je pocela da se rastvara i nestaje u oku i sada nam se otvara pristup ka vedjenju multidimenzialnosti. 
Ovo je otkrice Planetarne velicine i ovo su primetili naucnici svih zemalja. 


Promenio se Timus. On je sam po sebe je vrlo sakralan. I o tome su pomenuli Elena Blavatskaja, Rerihi i dr. 
Sada u Timusu zivi bas taj Protej. U Timusu  on se lokalizuje a posle se rasprska po svim nasim tankim nervnim kanalima. Suncane i lunarne meridijane sada takodje drugacije sbog tog dejstva.  
I imuni nadzor Proteja se promenio. Ranije sistem imuniteta je bio formalan. A sada on je nadgleda svaku covekovu misao i zato sada je postalo vrlo bitno - vestina misljenja! 
Razmisljati pre sto misliti... Jer ostvara se sve OVDE i SADA! I jasno je ZASTO. 
Sledece promene organizma je amigdala. Ona je isto kod Hipokampusa. 
Ona se prekida na svesnu percepciju. Do prelaza je bila "Kuca straha" i njoj je upravljao limbicki sistem. A limbicki sistem je "udari pa bezi", kao kod zivotinja. Sada se sve prepisuje na nivou celijskog mehanizma. Umesto "udari" i "bezi" pocine da manifestuje svestna percepcija tekuceg trenutka. Ra-z-Umno. Ne sediti i bojati, nego misliti: a kako ce biti tamo?
Sada je sve nakon dobijanja: docicu i resicu. Ziviti Ovde i sada. Nama ne treba znati kako to uraditi. Nasa nova organika uradice sve sama. Vi ne sedite u meditacije, ne jedite vegansku hranu, vi zivite isto kako ziveli, a organika se menja sama. A to je vase Vise JA je dalo dozvolu na promenu ove situacije, dozvolu na promenu vasej trenutnoj svesti. I vama ne treba znati, kako se to desava. 
Ovo je Bozji Poklon. Ranije smo odgovarali za svoji postupci, a sada  cemo da se ucimo da odgovaramo za svoje MISLI! 
U mozgu se rastvaraju stare pakete neurona. Kako se to manifestuje u zivotu?    Stare pakete neurona su materializovane navike, koji su usli na nivou autopilota u nasu krv, tkivo, sve sto radimo mehanicki (ustao, kafa, cigara.......) Sve na sto smo navikli od detinstva i cega vec nismo svesni, ali to materializovano - radimo i uopste ne primecujemo - kako? I sada se desava pseudo gubitak memorije. Ona se desava kad covek nije pod pritiskom spoljasneg delovanja. (Sigurno i sa vama se desava)
Naprimer, prosto sedis na klupi u parku, ili na ulici cekas bus, ili  u mirnom stanju kod kuci i na trenutak nista ne pamtim. Taj trenutak traje 3-5 sekundi i vi se ponovo vracate u vas tekuci zivot. Ali kod vas se iskljucuju neke stare Pakete, stara znanja. Naprimer stare decje navike, koji vama nisu potrebne, vi ste odrasli i situacija se ne ponavlja. U energetskom planu oni su bili u strukturi mozga. Sada mozak se oslobodio od starih navika. Sada ovo vam nije potrebno, a to je veliki energetski sloj. I pseudo zaboravnost je oslabadjanje od ovog plasta mesta za nesto novo. Ono se napunjava novim i u potrebni trenutak ja osecam nova znanja. Dolazi VIDOVITOST.
Do prelazka nismo to imali i nama trebalo da prodjemo Skolu, na skupimo iskustvo, znanja, i sada iskustvo se pojavljuje kao DAR! Do odredjenog trenutka vi ne znate cime vladate, ali se pojavi situacija i vi pocinite da koristite novo iskustvo. Stedi se vreme, stedi se snaga i mnogo sta jos............
I vi vidite situaciju nije sa jedne strane a odmah sa nekoliko strana i vidite nije sa cilju da sudite, nego samo sbog skupljenja informacije. Za sebe prihvatite da kad kod vas se desi pseudo zaboravnost  ili nesto kao skleroza, prihvatite to absolutno mirno i znate da to nije bolest, nego Planetarni Prelaz. I to je samo prva faza.
Promenilo se Vreme. Promenila se Energija. Promenila se nasa percepcija i mi postajemo tim multidimenzialnim stvorenjama, koji su bili iz pocetka smisljeni svima Visim Snagama. Mnogo ide otkrica na racun nasih misli. Naprimer, instalirana je veza izmedju depresijom i osteoporozom i jos citava serija otkrica.   Sto vise covek sedi u depresije to vise kod nega povinu da se omeksavaju kosti. Karakteristika naseg vremena je da vi sami mozete da pravite lek za sebe. I bas ono sto vama treba! 

Naprimer sipate vodu u flasicu iz cesme, a moze i svetu, filtriranu, joniziranu - bilo koju, nije bitno. Na papiricu pisite: OVO JE MOJ LEK OD ................ I JA SE OPORAVLJAM BRZO. Na papiric stavite flasicu i pred spavanja stavite ih pored glave svog kreveta. Radite to opusteno, sa osmehom :). Ujutru kad se probudite, popijte tu vodu, koja se promenila u toku noci svoju strukturu. Takve eksperimente su radjeni vise puta, radili su ispitivanje strukture vode i ona je bila promenena sa razlicatom jacinom. Sve zavisi od dubini svesti i vere. Sve se desava na nivou decje percepcije - cime lakse vi prihvatate savremenu sadasnost time brze i bolje cete da uspete. 
Da li znate da smejanje menja svest? Lagani smeh kao decji ide na stvaranje jer vibracije smeha su isti vibracije koji rezoniraju sa vibracijama plavog Magnitara u centru Galaksije. Smejati se znaci rezonirati sa Univerzumom! I na ulicama se pojavilo puno mimicara, koji izbacuju ljude iz njihove ljuske. Smejte se ispred ogledala!
Svet fakticki se podelio za vreme kvantnog prelazka. Sa jedne strane ove kome treba materialna evoljucija - ziveti u materije, ziveti u nasilju, u negativi (alkohol, cigare i sl.) i oni su otisli u drugu materiju. Oni su otisli na svoj nivo svesti. 
Ima takvih koji su izabrali drugi nivo svesti, drugi Put. Put evolucije. Oni, koji su ostali u svojim mislima, na starom nivou, za nih sve ovo je budalastina i gluposti. I oni nece da razmisljaju. Oni imaju drugi postupci i dejstva. 
Mi se nalazimo sada kao u prolazu. Pomesani smo, ima i jedne i druge. Desava se psihofizicki trenutak. Mi prestajemo da vidimo jedan drugog. Mi mozemo bukvalno prolaziti jedan kroz drugog, ne primecuje i bez ikakvog diskomfora. 
I ovo je delenje Realnosti - jedni nalevo a drugi na desno. 
Oni, koji su izabrali duhovnu evoluciju se razmisljati pre nego sto misliti 
Na pocetku mi cemo da pravimo greske da bi skupili iskustvo. kako iskoristiti Bozanski Poklon? Za pocetak prosto znati. Napunjavati vodu umesto lekova. Od bilo kojoj bolesti. Ranije to radili ekstrasensi, sada je to mogu svi, koji su izabrali put duhovnog razvoja. 
Koristite magicnu recenicu: U MOJOJ REALNOSTI SE OSTVARA (Izgovarate svoju zelju) LAGANO I GRACIOZNO! Ovo nije afirmacija, ne treba nju ponavljati jer sve se radi lagano i brzo - rekao si i otisao da radis svoje poslove. Bitno da prozivite svoj osecaj zelje i naucite se da verujete Univerzumu. 
Naprimer pocinite sa prostog zivota. (Naprimer: U mojoj Realnosti nema komaraca) Deluje! provereno je!
Ovo mozete da koristite u odnosu sa decom, u samoosecaju, u odnosu sa poslodavcem, ustanovom, transportom, dobijanju informacije, kupovine potrebnih stvari i t.d. 
Eksperimentisite!
Na nasim radionicama Majstor Zivota eksperimentisemo zajedno! Dodjite i pridruzite nam se. DETALNIJE OVDE
Pitanja na email: vpchesh@gmail.com
Tel: +381659636300

Комментариев нет:

Отправить комментарий