понедельник, 31 июля 2017 г.

Planetarna Nova Godina. Vrata Lava.

Kako se pripremiti.

Od 26 Jula do 12 augusta na Zemlju stize mocni talas Svetlosti iz centra galaksije, samim tim obelezava pocetak Nove Planetarne Godine.
Vrh ovog talasa pada na 8.08.2017, kad se otvaraju Vrata Lava, i oni se zatvaraju 12.08.2017. Ali ova energija ostaje intenzivna u toku citavog Augusta, prosirava se i ojacava se sa dva pomracenja (Meseca i Sunca) u augustu.
Nas ceka mocno napunjavanje energijom na svim nivojima zivota i svako od nas ima sansu da predje na novi nivo evolucije svesti i nivoa zivota. 

Sta je "Vrata Lava"?
Ovo je doba, koja traje oko14 dana, u toku se otvara vihor i Zemlja dobije mocan talas intenzivne Svetlosti iz centra galaksije. 
Ovj talas nosi
Svetlosnie Kodove za Evoluciju Zemlje za sledecu godinu (ciklus) i drugacije se zove Planetarna Nova Godina. Ovaj talas efikasno "rehabilitira" Planetarne Vibracije za Vise Nivoe Svesti. 
Nove Kodove Svetlosti i Sablone Evolucije se spustaju na Zemlju i aktiviraju mreze i tela kod svih, ko radi na svom duhovnom razvoju za prosiravanje svesti. 

2 Sunca.
U ovu dobu najsjajnija zvezda Sirius ponovo se vidi na nebu i augusti trenutak vidljivosti Siriusa se paklapa sa izlazkom Sunca ujutru. Zato u jutarni sati na izlazku Sunca mozete da vidite i Sirius (plave boje).  
Brilijantni Kodovi Svetlosti, koji donose nove sablone za sledecu spiralu vremena prenose se iz Centra Galaksije na Zemlju i pojacavaju se Siriusom
Bice dobro docekati izlazak Sunca i Siriusa ovih dana i podesiti sebe na Kodove Svetlosti, koje oni donose. 

Sta je "Kodove Svetlosti"?
Kodove Svetlosti kodirane pakete duhovnoj informacije. Napunjavanje ovim kodovima se oseca kao lagana maloksalast, pospavanost, sbunjenost misli. 

Kako to prepoznati za razliku od zdravstvenog stanja i kako to savladati?
Treba znati prognozu za Planetarnu Novu Godinu i poraditi na sebi po svim nivojima.

1. Prognoza na 2017 Planetarnu Novu Godinu od Silije Fenn
2017 godina je godina Svete Planete Zemlje i Godina Novog Pocetka. Kodove Svetlosti, koji su stigli na Zemlju u prvu polovinu 2017 su doneli "semena" nove zemaljske Svesti, koja se povecava sve vise. Pojavilo se novo polje Vise i Mnogomerne Svesti, koje se prodira u telo, srce i dusu svakog pojedinca, koji preuzeo odgovornost za svoj zivot i obaveze u odnosu premo Vise Svesti i mnogomernog zivota.
Sta je mnogomerni zivot i Visa Svest mozete da saznate, ako se pridruzite trajnoj radionice Majstor Zivota "Put Ka Sebi"
Sve vise se pojavljuje takvi ljudi, koji se sjedine u grupe, koji zraci azurirane Energije Svetlosti u svet, zahvaljujuci konstantnom radu na licnom razvoju. I ove grupe posvuda u svetu stvaraju strukturne mreze ljudi sa azuriranom i prosirenom Novom Nvescju. 
Zato nam treba podrzavati frekvencije vibracije svog licnog energetskog podpisa za jedinjenje sa slicnim ljudima, koji nose slicne vibracije Svetlosti i prosirene svesti i podstici stvaranju jedinog Polja Vise Svesti.
Ovo polje je postalo toliko mocno, da vec sada sposobno motivisati Osnovne Promene na Zemlje. 
Energije, koji su pokrenuti i Junu, Julu, u Augustu postignu kulminacije u dobu "Vrata Lava", a posle u dobu Lunarnog I Suncanog pomracanja sa vrhom u Suncanom pomracanju 21 Augusta 2017 god. 
Ovo ce biti dugotrajna doba maksimalne intenzivnosti. 
Treba skoncentrisati svoja nameravanja na podrzavanju mira u duse i snage zivota, koji pomazu proci kroz dobu problema i ispita i "sagraditi most" izmedju starog i novog zivota. 
Ne ocavajte se i ne spustate ponovo do stanja zrtve ili besa, dozvolite sebi lakocu kretanja u toku ovih energija sa poverenjem.
Ovo nije vreme za jaku aktivnost i pokusaje naglih promena. Ovo je vreme vise za spustanje u Sebe sa poverenjem u veliku snagu, sa dopustanjem sigurno i poverljivo predati se toku energija. 

2. Pomozite svom fizickom telu

Prvo treba shvatiti da je talas Svetlosti ovakve mocnosti i intenzivnosti postaje ozbiljnim ispitom za vas organizam, kojemu ce trebati i ubrzanom tempu integrisati nove cestice i vibracije.
Ako ste poradili ranije na aktivacijama visih energetskih centara, ako ste regularno radite sa vasim duhovnim telom (Telom Svetlosti), onda ovaj proces ce proci u standartnom radnom rezimu. 
"Aktivacija energetskih centara i Viseg Srca" - radionica Majstor Zivota "Put Ka Sebi". Ako zelite da uradite, prijavite se za ovu temu. 
Svim ostalima mozemo da preporucimo vise odmarati i cesce raditi na opustanju.
Bitno je da se predate procesu sa poverenjem i dopustanjem da se dese promene u svemu, gde je to potrebno.

3. Prihvatite bilo koje vase emocije
Emocije su most izmedju umom i telom
Vi mozete da osecate emocije, a pravite se obicno, ne izrazavate ih, zadrzavate u sebi. Onda emocije se pritiskaju i stvaraju u fizickom telu energetske blokade, koje dovode do hronicnih, cesto ozbiljnih oboljenja.
Da ne bi doslo do toga treba se osloboditi ih, slobodno ih izraziti.  A i toga je MALO!
Treba PRIHVATATI i RAZUMETI BILO KOJU svoju emociju
Radionica Majstor Zivota "Put Ka Sebi", meditacija "Vidim Sebe, Volim Sebe, Cenim Sebe". Taj, ko je prosao ovu meditaciju vrlo lako se oslobadja emocija bez stete za Sebe i okoline.
Ako vi zelite da prodjite ovu meditaciju, prijavite se. 
Samo u ovom slucaju vase emocionalno telo ce biti podeseno sa ostalim delovima vas. 
Pamtite! Sbalansirane emocije je Kljuc za otavaranje Srca.

4. Izadjite iz uma
Sposobnost koncentracije na svojim mislima i vestina pratiti svoj mentalni dialog su vazne stepenjice za duhovni rast. Ali isti taj um moze da bude ogromna prepreka.
Prekomerne  i suvisne analize i logika leve polovine mozga zatvara pristup ka intuitivnim mogucnostima desne polovine. 
Osim toga, ne vredi prazdno pricati o Bezuslovnoj Ljubavi, ako je ne osecas i ne dozivljavas u svakom trenutku i okolnostima. A za to treba izaci iz uma i prebaciti se na SRCE!

5. Budite "U Srcu" i zracite Ljubav.
Srce je centar, koji sjedine vas duhovni i fizicki sastavni deo.
Radionica Majstor Zivota "Put Ka Sebi" - vezbe za rad sa Srcem (aktivacija, disanje, ciscenje, aktivacija, meditacije, lucenje ljubavi i t.d.), tehnike za rad sa energijom Srca, koje vam pomazu da sacuvate ravnotezu u bilo kojoj situacije i daju pozitivno i harmonicno raspolozenje...... 
Sve sto smo dosada odradili sa Srcem nije bilo slucajno. Ako zelite da se nam pridruzite, prijavite se na nase radionice.
Svesno se vracajte ovim praksama, koji cemo jos visa puta da ponovimo na nasim radionicama sa prilagodjavanjem odgovarajucem nivou svesti, kad vam se cini da situacija izlazi van vase kontrole. U ovu dobu to je posebno bitno!

6. Naucite se da vidite svoje potenciale.
Ove 2 nedelje ce biti bogate ne samo novim svesnim shvatanjama i novim prihvatanjama sveta oko nas, a i novim beskrajnim mogucnostima, koji pocinu jedno po jedno da se otvaraju pred nama. 
Sasvim ne treba odmah hvatati prvu ideju, koja ce doci iznenada i odmah je osvtvarati. Nas zadatak je da prihvatimo taj potencial i da propustimo ga kroz sebe, usidriti ga, da bi kasnije mogli da se vratimo ka njemu , da osetimo, koliko je to komfortno za nas i da li treba krenuti sa realizacijom. 
Pravite belezke, fiksirate vasa svesna shvatanja, ideje, vasu transformaciju i novo shvatanje realnosti. 

7. Podesite se na vibraciju svoje Duse. 
Proces vibracionih podesavanja je u toku i nastavlja se u svim sferama naseg zivota sa sa vecjim vibracijama naseg VISEG JA. 

Pazite! Svako, ko je jos uvek se drze uz svoje iluzije (cak i duhovne) i ogranicenja, u ovu dobu ocekuje zestoko lomljenje, haos i ocajanje. 
Radionica Majstor Zivota "Put Ka Sebe" - "Uspostavljanje komunikacije sa Visim Ja". Koje prosao, nastavite komunikaciju, kako ste naucili. Ako zelite da saznate, prijavite se.
Pre sto zaspite i kad se probudite izrazite nameravanje da se povezite sa svojim Visim ja, da se podesite na njegove vibracije, i da primite od Njega Energije i Svetlost na najfini i najharmonican za svoje fizicko telo nacin.
Odmah posle budjenja pozdravite Novi Dan, prihvatite sva njegova blaga i zahvalite za nove mogucnosti, koji se otvaraju pred vama. 
Radionica Majstor Zivota "Put Ka Sebi" u novoj "skolskoj godini" radicemo na AKTIVACIJAMA. "Aktivacija MUDROSTI Duse" - u Septembru 2017. Samo za naprednike! Prijavite se, ako ste spremni. Ako zelite da pokrenite Put Ka Sebi, prijavite se za osnovni kurs. 

U ovu dobu vredi ce vam bilo koje vezbe, koji su napravljeni na integraciju vaseg fizickog i duhovnog tela. Vezbate svaki dan komunikaciju sa svojim telom, sa svakom celijom, napunjavate ih Svetloscju, koja vraca njima prirodno stanje zdravlja i dug zivot. 
I naravno radite uzemljavanje i usidravanje, pogotovu kad osetite bas napornu snagu ovih mocnih energetskih talasa!

8. Praksa podesavanja sa energijom Centra Galaksije. 
4 preporuke do 12 augusta 2017 god!!!!
- Dozvolite sebe prelaz na novi nivo i novu fazu vaseg licnog razvoja. Potrudite se da vam ne odvlace paznju negativa i nizke vibracije.
- Fokusirate vasu energiju i paznju na unutrasnim procesima i neophodnosti poceti novi ciklus sopstvenog stvaranja zivota.
- Skoncentrisite se na Vise Svesti, Vise Mudrosti i na tome, sta vi zelite da stvorite za sebe za za Zemlju i dobu 2017/2018 - 20126 godine. 
- Sbalansirate i integrisite dolaznu energiju u fizickom telu i u telu Svetlosti.
I jos...
Uradite vezbe, koje ce vam pomoci da se podesite sa tokom Energije stvaranja i mogucnosti visokih vibracija iz Centra Galaksije.

Iskoristite ovo vreme (do 12.08.2017) MAKSIMALNO! 
Upijte, prihvatite i verujte u sve, sto se desava ZA NAJVISE BLAGO ZA SVE NAS!!!!!
5 augusta 2017 godine pozivam vas na radionicu Majstor Zivota "Put Ka Sebi", na kojoj cemo da radimo vezbe za podesavanje Sebe sa novim energijama grupno! Rad u grupi mnogo vise efikasan, i o tome ce pricati ucesnici predhodnih vezba za energije svakog meseca. Kolicina mesta je vrlo ogranicena! 
Ako zelite da se prijavite, mozete da posalite zahtev na email: vpchesh@gmail.com
Ili ostaviti komentar 





Комментариев нет:

Отправить комментарий