пятница, 20 апреля 2018 г.

Kako iskoristiti mocne talase visokovibracionih kosmickih Energija?

Neznanje stvara strah i nesigurnost u buducnost.
Odsutstvo kontrole izaziva osecaj nemoci i beznadeznosti. 
Najvise ove osecaje se pojavljuju u trenutke ulivanja kosmicke energije. 
U ovom clanku nabrojimo 5 baznih faza, kroz koji prolazi svako, kad Zemlju pokrivaju mocne potoke visokovibracionih energija, a takodje dacemo preporuke, kako olaksiti zivot u takvu dobu i iskoristiti ih na svoje blago.

Faza 1.
Skupljanje energije i potoka informacije. 
Covek je energetsko stvorenje. On prima energiju, propusta je kroz sebe, a posle translira je u spoljasnju okolinu. Vi mozete da ne shvatate sta se desava, ali obavezno primecujete da nesto cudno se desava sa vama. Neko shvata svoja osecanja kao delovanje suncane aktivnosti ili magnetskih oluja (epidemija, virusa, bakterija i t.d). Bitno je da na bilo koji nacin ljudi osecaju dolazak potoka energija. 
Simptomi:
- vrtoglavica i slabost
- pospavanost, stanje polutransa
- stanje laganoj neadekvatnosti
- osecaj prosirenja i pecenja u telu
- zabuna u mislima, gublenje fokusiranja (kao od informacionog opterecenja)

Ne vredi se boriti sa svojim osecajama. Treba PRIHVATITI ih i proziviti bez ikakvog otpora. Drugim recima "Opustite se i uzivajte" (Radimo Filtere. Oni ce sigurno pomoci!)

Faza 2. Integracija energije fizickim telom. 
Nakon toga, kad ste propustili kroz sebe mocni potok energije i akomulirali je unutra sebe, vase telo pokusava da integrira je u sebe na fizickom nivou i pocine da se obnavlja. 
Na energetskim i tankim nivojima apsorbcija energija se desava vrlo brzo. 
Ali fizicko telo je vrlo inertno i pasivno. Da bi telo na celijskom nivou apsorbiralo novu energiju i informaciju i preradilo ih, treba dosta vremena. 
Kako mozemo da saznamo da je poceo proces integracije?
Po nasim osecajama i simptomima. Nije moguce ih propustiti.
- Fizicki umor. 
Doslo je puno energije i vasem telu treba je preraditi. Pojavljuje se zelja da odmorite, da legnite, da nista ne radite. Uvece vam dodje da niste sposobni da primite bilo koju informaciju. Bilo koji zvukove i glasove mogu da izazivaju eritaciju, vi slusate ali ne cujete. telo oseca umornim, kao da ste ceo dan se bavili teskim fizickim poslom. Pojavljuje se osecaj teskoci u stomaku, kao da ste se prejeli. U bukvalnom smislu desava se proces varenje energija i vibracija. I OVO JE NORMALNO STANJE. 
Kako mozemo da pomognemo sebi?
Stvorite sebi uslove za odmor. Odmorite u kadi sa solju, biljkama, uljama ili stanite pod tus i uzivajte 10-15 minuta. izmasirate telo, dajte telu posebnu negu. Smanite nivo fizickih opterecenja. Ako ste pospavani, idite ranije u krevet. 
(Vise recepta za otklanjanje fizickog i emocionalnog disbalansa dobijete na nasim radionicama "Put Ka Sebe". procitajte clanak "Kako preziviti simptome pojavljivanja novih energija")

- Maloksalost i lomota u telu, osecaj groznice.
Telo ne samo oseca umor, a kao da boluje. Koza je osecajna, lomi kosti, pojavljuje se simptome, koji lice na grip ili prehladu, ali to nije oboljenje. (ako izmerite temperaturu, ona ce biti manje od 36,6).
Tako telo pokusava da sredi u sebi i integrira potok energije. 

- Poremecaj ritma sna. 
Kad primamo jaku energiju osecamo stanje lagane anabioze, kao da neko nam sprecava da bi je odmah potrosili. I bez obzira da ste legli ranije, telo zeli da spava duze obicnog i posle budjenja vama treba vise vremena da se ukljucite u proces budjenja (15-30 min, mozda i vise. Meni treba vise). (Pogledate clanak "Tehnika pravilnog jutra" - ovo sada ce mnogo pomoci). U toku dana mozete do nekoliko puta da osetite pospavanost bez obzira da li ste umorni ili niste.
Posle trpeze imate zelju da legnite. A uvece ranije zelite u krevet.
Ako imate ta osecanja, dajte vasem telu blag nacin funkcionisanja. Cuvajte svoje telo, isplatice se!
(Pogledajte jos jednom clanak "4 energetskih talasa 2017 godine" Podsetite sebe kako preziviti mocne energije i podignuti se na novi vibracioni nivo)

Faza 3. Strukturizacija i reorganizacija. 
Nakon integracije energija u telu sledi faza strukturizacije informacije i iskustva.

Ovu fazu lako mozete da prepoznate po vasem ponosanju u rutinskim kucnim poslovima. niste vise zadovoljni, sta se nalazi u vasim ormanima, na kom mestu se nalaze stvari, pozeljni ste promenama rasporeda u kuci, stvari, na koji ste navikli odjednom za vas se nalaze na pogresnoj police i slicno. 
Kad pocinite proces promene rasporeda u kuci, koji godinama se nije menjao, onda je to simptom ulazka u fazu strukturizacije. 
Energija je integrirana i trazi izlaz. ona pokusava da se manifestuje i unutra i spolja. 
obratite paznju na vase unutrasnje stanje. Vi ste svesni (koliko-toliko) da nesto ste dibili iz vani i svarili to unutra. 
I kao rezultat se pojavila NOVA VERZIJA VAS (vec nije u virtualnom planu, koji smo odavno stvarali u nasim vezbama od 08.2017 na nasim radionicama!) u stvarnosti!
I ono sto je bilo se razlikuje od ovoga, ko ste sada. 
Dakle: postoje 2 verzije Vas: do ovog trenutka i JA SADA. 
Kao nov covek ja pocinem da vidim da mnogi stvari, uverenja, vrednosti su prestali da mi odgovaraju. Oni vise se ne uklapaju sa novim sadrzajem, kojim se ja napunjavam uz rad sa sobom. 
Moji oci se otvaraju i ja pocinem da vidim ono, sto ranije nisam primecivala. 
I to nije sbog toga sto sam progledala. Zato treba da budem svesna sto me blokira i vuci unazad ka mojoj staroj verzije Ja. 
Sada smo se promenili. Pocela je mocna restukturizacija. I nama ostaje samo shvatanje razlika novoj verzije Ja i staroj. 
Uz restrukturizaciju prostora desava se mocan osecaj snage, osecaj da na svom putu meni gori zeleno svetlo, da mogu bez ikakvih prepreka da se krecem u pravcu, koji meni potreban. 
Ako se plasila ranije da uradim nesto, sada te strahove se rastvaraju, sumnje odlaze u pozadinu, kao da smo napravili nov prozor tamo, gde ga nije bilo ili kao otvorili smo nivi put.

Faza 4. Korektiranje pravca.
Cim smo shvatili da prostor se  reorganizovao, mi smo pazlivo pogledali sta se sada desava, primetili smo razliku izmedju stare i nove verzije JA i krenuli smo da razradjujemo nov pravac. 
U ovaj trenutak se menjaju ciljevi, planovi i zadatci. Sto je bilo bitno nekada, sada nama vise nije interesantno. 
Desili se ozbiljne promene, koji se manifestuju u svet. 
I zadatak ovoj fazi je napraviti novi pravac, opredeliti nove zadatke i ciljeve, stvoriti novi pravac nasih pokreta u zivotu. Mozemo da kazemo da ovo je faza planiranja odnosno novom shvatanju sebe i novih zivotnih zadataka.

Faza 5. Korektiranje pravca.
Poslednja faza u integracije kosmickoj energije je praksa i uvodjenje. 
Mi smo se promenili iznutra i osetili svoj novi pravac i sada je doslo vreme da uradimo prvi koraci. 
Cuda se desavaju kad VI ste SAMI ih stvarate!
Uvedite sve ideje i shvatanja, koji su dosli u vasu svest. razmislite sta zelite da ostvorite u zivotu i napravite svu energiju na stvaranje toga.
U suprotnom ogromni potencial energije i mogucnosti ce biti potrosen prazdno. Da li vam to treba???

Ako ste taj ko se odletio u oblaci treba da se spustite na Zemlju i uzemliti se. napravite tacan plan i sledite njemu bez obzira na sve. (Ko zeli da se nauci vezbe uzemljavanja, prijavite se za konsultacije ili grupne vezbe na radionice PUT KA SEBI)

Sada imate informaciju i znanja sto se desava sa planetom i sa nama. Zato imate mogucnost da se pripremite maksimalno ka promenama, da se nastelujete na nove energije i vibracije, kakvih ce biti sve vise (U 2017 godine je bilo 4 mocnih energetskih talasa. U 2018 ce biti 22! Vec je bilo 7. I sve vase simptome je potvrduje ovaj fakt!), i da koristite ih za vase vise blago i blago vaseg okruzenja. Kao maksimum.
I kao minimum makar da prestanite da brinite, da uznemeravate sbog nejasnosti sta se desava i da spavate mirno. 
Konsultacije i vezbe (licni sastanak i online, gde god se nalazite), a takodje prijava na grupne treninge u vasem gradu da se dogovorimo za vreme dolazka i organizaciju.
Tel +381659636300
Skype: Vera Chesheva
Email: vpchesh@gmail.com

ZELIM SVIMA SRECAN RAD!!!








Комментариев нет:

Отправить комментарий