четверг, 22 марта 2018 г.

8 zakona Univerzuma

1.  ZAKON STVARANJA

Misao stvara Sve. Znajući ovaj zakon vi možete da stvarate sve svestno, da kontrolisite svoje misli i da usmerite ih u potrebnom pravcu. Vi možete da počinite da stvarate poželjno za vas umesto razbacivanja misli nalevo i nadesno. 

2. ZAKON REALIZACIJE

Bilo koja misao ima pravo na realizaciju. Ako vas raduju vaši misli onda dajte njima da se realizuju. Ne smetajte njima vasim sumnjama. Sve ima pravo biti.

3. ZAKON VREMENA.

Imamo vremena da bi zakočili ili odkazali realizaciju tek rođene misli. Baš za to i postoje vreme. Sa razvojem Univerzuma odeljak vremena za otkaz realizacije misli se skraćuje uz svaki dan. 
Vrlo dobro da ima odeljak vremena pre realizacije vaših misli. Zamislite ako svaka vaša misao se ispunjava u isti trenutak? Zato ako počinite da mislite o nepoželjnom, brzo menjate tok misli u pravcu želje, dok imate za to Vreme. 
4. ZAKON SLOBODE IZBORA
Svako ima pravo da misli ono što hoće, daklje da stvara ono što hoće. Nema procene, nema pravila, nema ograničenja... Podpuna sloboda izbora.
 Hoćete da bi se ispunjavali vaše želje? Onda dozvolite njima da se realizuju! - i ne osuđujte želje drugih. 

5. ZAKON TERITORIJE 

Ni jedna tuđa misao ili tuđe stvorenje ne uđe u vaš život bez vaše dozvole. Sve što vi pratite stvoreno ili uništeno samo vami! Niko nije povinjen u tome što se dešava u vašem životu. Sve samo uz vašu dozvolu.  Daklje nemojte da zrošite energiju na rasprave. 
6. ZAKON HARMONIJE
Za Univerzum smo svi jednake. On nema favorita ili onih, kojih kazne. Sve je jedino. Opustiti se i uživajte u životu. Absolutno ne treba  ugođavati i pokušavati biti dobrim za sve. 

7. ZAKON GRUPE

Mi smo element nečega. Ništa ne postoje u jednom primerku. Nema kraja, nema početka. Zato Vi ste čovek, grad, zemlja, planeta, Univerzum i t.d. Prosto prihvatite ovaj fakt. I shvatite da, naprimer, vaše telo je isto Univerzum!
8. ZAKON RAZVOJA
Univerzum i sve njegove elemente i delove se razvijaju. Uvek je tako bilo, jeste i bice. Zapamtite - sta god da se desi, vi cete da uspete sve. Vi ste u stalnom razvoju i ovo je prijatna cinjenjica/ UZIVAJTE!!!! 

Комментариев нет:

Отправить комментарий