пятница, 21 декабря 2018 г.

RODJENDAN SUNCA 21.12.

Jvaj post posvecujem mojim stalnim slusaocima, ucenicima, citaocima uz Veliku Zahvalnost na poverenju! I yaravno svima, gostima mog bloga! 
Dragi moji! 
Cestitam svima Rodjendan Sunca ili Dan Zimske Kratkodnevnice!
Ovo ce se desiti 21.12, u 23:22, a prvi izlazak Novog Sunca vec 22.12. 
kao i svaki rodjendan, Rodjendan Sunca se prati padom energetske aktivnosti Sunca pre i rastom energetske aktivnosti posle ovog dana. Dan ce krenuti na povecanje, priroda ce krenuti da se priprema za prolecje i leto.
I kod nas u zivotu se desavaju padove i rast energije pre i posle rodjendana. I mnoge su se naucili da koriste te trenutke i da upravljaju njima. 

Svi smo Majstori i Tvorci svog zivota na svoj nacin. Treba pamtiti o tome u svom usmerenju ka Harmonije sa prirodom, ka Harmonije sa Sobom i okruzenjem. 
Svaka godina ovog dana ima svoje osobine.
Osobina Rodjendana Sunca u 2018 g. je u tome da on se podudara sa trenutkom Punog Meseca/ Dva ovih dogadjaja su uticali na energije i vibracije citavog decembra 2018 izmedju ostalih. 
Sta bi to znacilo za nas?

Setite se da smo pricali o licnom vibracionom nivou? Ja to zovem jos - "Licni Vibracioni Podpis". To je neka srednja velicina sbira svih vibracija svih nasih emocija. (U ciklusu radionica "Zivotna energija")
Sto nize ovaj sredni znacaj (to znaci da preovladaju negativne vibracije, a takodje vibracije, kojih jos nismo svesni i koje trebace jos da prihvatimo i da poradimo sa njima), to vise se oseca energetski pad opsteg nivoa energija u ovu godisnju dobu (Zima, hladno, mracno, kratak dan, duga noc i ostale karakteristike ovakvog stanja).
Za sve, ko radi sa sobom ovo je dobar pozitivni znak , koji tera nas da napravimo pauzu (bez panike) i da analiziramo svoj sredni nivo vibracija. 

Zato cistimo i oslobadjamo zivot od raznovrsnog smeca, starih nepotrebnih stvari, prekidamo energetska povezivanja, radimo Veliko Ciscenje i nuliramo zivot. 
I zato kod mnogih za ovo Veliko Ciscenje NEMA energije, snage, vremena. Njima ostalo samo da izmisle opravdanja. Posebno ove se tice ljudi u stanju spavanja i pripreme za budjenje. (ova tema je velika i o tome mozete da procitate na ovom blogu, potrazite je)
Vracamo se na danasni dan.
Ja necu u detalima da pisem o vezbama, tehnikama, ritualima za ovaj trenutak. Neka ove kratke preporuke za danasni i sledece dane budu za vas PODSETNIKOM i vodicem.

PAZNJA!!! Na ritual se nadaj uz svoja aktivna dejstva!
Zelim da skrenem vasu paznju na to da ritual je samo alat, koji moze da olaksi i ubrzati ispunjenje zelje i dostici rezultat NASIH DEJSTVA! 
Bez nasih dejstva u nestrplivom ocekivanju da ritual ce odmah delovati dobicemo.... NISTA! Bez nasih dejstva ritual nema snage! (kao telefon bez punjenja) Dodajemo  ENERGIJU SVOJIH DEJSTVA za magicno ubrzanje uz pomoc rituala!

I jos, pre sto cu krenuti sa preporukama. 
Detalje tehnika i vezba ne dajem. Jer detali su USLOVNOSTI! 
I zato u bilo koju tehniku treba uneti SVOJU licnu energiju! Energiju SVOJE duse i SVOG srca. I radimo vezbe uz pratnju SVOJIH osecaja, u pozitivnom raspolozenju, uz prijatne osecaje, radoscju u srcu, leptiricima u stomaku. 
Unesite svoje licne popravke u bilo koju tehniku ili ritual u skladu sa svojim osecajama. Jer MI SMO - TVORCI SVOG ZIVOTA!
Ili cak mozemo da osmislimo SVOJI posebni rituali! (ako ih imate, podelite sa nama u komentaru)
PRIMER. Naprimer ja sam odavno promenila losa, negativna tumacenja nekih primedjba na svoje pozitivne! (prosula sam so - dobitak, macka mi je presla put, susret sa prijateljem, crna macka - susret sa andjelom i t.d). Ali pre sam istrazila - odakle su se pojavili. I dosla sam do zakljucka da u 21 veku vec smesno verovati (vezivati se) glupostima.
Dakle, povezivanje sa uslovima i predrasudama, vezanim sa ritualima (korak u korak, niti levo, niti desno) koji preporucuje autor rituala, daje suprotni rezultat, vodi ka razacaranju, koci vas na putu ka realizacije vasih zelja, (""jao! sta da radim! Nemam jetru srne africke zabe! Sve je propalo!"" - naravno malo utriram, ali poznato je? Culi ste ovakva kukanja? A mozda prepoznali ste Sebe??... Naravno! Ovo je negativno povezivanje sa fakticku plupim i prazdnim uslovljavanjama!)

Dakle! Sta mozemo da uradimo danas i svaki sledeci dan do Nove Godine.

1. 21.12. (i dalje ) zavrsavamo Veliko Ciscenje. Stigla je doba bas za energetsko ciscenje zivota. Primerno ovako.
- pisemo na cisti papir SVE, cega zelimo da se oslobodimo, sta treba da ocistimo - stvari, toksicni ljudi, negativni misli, negativni emocije, traume, greske, boloe, neprijatne uspomene PROSLOSTI i t.d. - spisak je Vas!
- Na zalazku sunca - odmah danas, popricate sa Suncem o tome, sta zelite da otpustite iz vaseg spiska. Uz zahvalnost tome za ulogu u vasem zivotu za skupljanje dobrog iskustva i Mudrosti!
- Zahvalite se Suncu, koje je dosta odradilo za vas u toku godine!
- Kad Sunce ode i ponese sa sobom svo smece, unistite ovaj papiric, kako god vam padne na pamet! 
Bolje da radite u prirodi na pravom zalazku. Ako to nije moguce, uradite isto kroz meditaciju!

2. 22.12 (pogledajte koliko dvojke! Dvojka u numerologije je ENERGIJA!) i svaki sledeci dan do Nove Godine na IZLAZKU sunca stanite ispred nega, otvorite ruke i obratite se tek Rodjenom Novom Suncu!
Pre toga pripremite spisak vasih zelja i planova za iducu godinu. 
- Pozdravite Mlado Sunce! Uz spremnoscju da prihvatite njegovu velikodusnu stvaralacku energiju. 
- Cestitajte mu Rodjendan sa najlepsim zeljama!
- Zahvalite ga za istrajnost, disciplinu, svetlo, toplotu, stvaralacku energiju. 
- Zatvorite oci i budete otvorenih ruku ispred Sunca, koje izlazi i sve vise salje svoju energiju i snagu. Saslusajte svoj osecaj. OSETITE, KAKO MOCNI TALAS energije tek rodjenog sunca napunjava vase telo kroz centar grudi (Vise Srce), pa napunjava okolinu, prostor oko vas i kako vi bukvalno se kupate u moru ovoe Nove Mocne Energije!
- Osetite kako tragove starog smeca, koje ste ocistili nestaju sbog delovanja ove Energije.
- Stvorite u centru grudi unutrasne Sunce (ono ce vam posluzitu u bilo koje nevreme ili trenutak emocionalnog pada)
- Ispricajte Suncu o vasim zeljama sa spiska i napunite vase zelje Suncanim Energijom. Posle cete da sacuvate ovaj papir u tajnom mestu
- Zahvalite i poklonite se Suncu. 
(Dodajte u ovu vezbu nesto svoje)

3. Svakodnevne vecernji (pre spavanja) i jutarnji (nakon budjenja) meditaciji.
- otpustanje (Filtere), oslobadjanje, ciscenje, isceljivanje
- Stvaranje (novog dana, nedelje, meseca, godine 2019, i t.d)
- Susret i razgovor sa VISIM JA
- i t.d. po vasim zeljama i potrebama

4. Poradite sa Radnom Svezkom Tvorca.
Na stvaranju svojoj realnosti, koje ste zapocili u 2018, na stvaranju misleforma bliznjoj buducnosti. 
- napisite ih u svezku  sa mislima o tome, kako ce se to desi...., kao da se to vec desilo, sa podpunim osecajama prijatnih emocija  u veze sa prijatnim dogodjajem, budite u ove trenutke romantikom, carobnjakom, Tvorcem, koji je sposoban da se premesti u dan ispunjenja zelje. 
- Sacuvajte ove emocije, napravite sidro (podsetnik i ojacivac energije zelje) na najbolji za vas nacin. 
PAZNJA! Zelje treba da budu iskljucljivo Vasi! Zelja tipa "zelim da muz uradi za mene to i to" (zelja MUZA! - tudja!), "zelim da bi sin(cerka) je nasao dobro placen posao" (zelja cerke (sina) - tudja!). Zelja "Zelim da postanjem takva zena da bi muz uradio to i to" - Vasa! Zelim da pomognem sinu (cerke) u potraznje posla - Vasa!
- obuhvatite sve sfere zivota.

5. Napravite plan na 2019! (kvartal, mesec) - nove mogucnosti, novi projekti, po svim sferama zivota. 
Mozemo da pravimo mapu zelja vec sad.

6. I naravno RITUALI!
Rituali na Zimsku Kratkodnjevnicu, pun mesec, Novu Godinu, 4 stihije i t.d. 
I po ovom pitanju neka vam budu na raspolaganju internet ili vasa fantazija! (na ovom blogu ima takodje dosta rituala...)
A zamislite, da vasa fantazija vam pomaze da stvorite bas VAS poseban ritual! Izuzetno Vas!
SAMO PAMTITE! Bez nasih aktivnih Dejstva energija rituala = 0,0!

To je to......
Zelim vama, Tvorci, uspesnog rada, i pripreme za docek Nove Godine.
Zelim vama puno energije i snage za to!
Zelim sjajno, veselo, sa mocnom energetskom sirinom da uletite u 2019!
Zelim vam da upijete svu magiju i carolijuovih dana!
Zelim ubrzanog ispunjenja vasih zelja!
Zelim vama tradicionalnih novogodisnih zelja Zdravlja, Srece, Ljubavi, Mira, Dobra, Uspeha, Izobilja, Cvetanja, dosta i vise energija za sve to u 2019 godine!

Zamolila bih vas da podelite u komentaru vasi vezbe, rutuale , iskustva i utiske. 
Za mene je jako bitna obostrana veza sa vama, jer vi me nadahnite na nove radove za nase zajednicko dobro!
 
Ako zelite da budite organizator radionica "PUT KA SEBI - 2019" u vasem gradu, javite se.

A ja sam otvorena za vasa pitanje i konsultaciju. 

Pitanja, individualne konsultacije
Tel. +381659636300 (viber, whatsapp)
- Skype: Vera Chesheva. 
- email: vpchesh@gmail.com

Hvala na paznji!
Vas personalni pomocnik za prakticno ostaranje pozitivnoj transformacije u realnom svakodnevnom zivotu Vera Chesheva..  



Комментариев нет:

Отправить комментарий