воскресенье, 20 января 2019 г.

Pasivnost stvara iluziju duhovnog rasta.

Dragi citaoci!
Odavno se bavim zdravstvenim isceljavanjem fizickog tela i duhovnim isceljivanjem duse (25 godina). Pomazem svima ko trazi moju pomoc po tom pitanju. Stalno pratim i delim sa vama svaku informaciju o energijama i vibracijama Zemle. I naravno pratim kako se menja Realnost MOJA i svakoga u mom okruzenju, ko makar jednom se obracao za pomocju kod mene. 
I vec odavno sam primetila jednu osobinu na PUTU DUHOVNOG RAZVOJA. A to je LENOST, INERCIJA I ILUZIJA  AKTIVNOSTI.
Pricali smo o fazama u kojim se nalazi covecanstvo: neko u fazi duboke amnezije neko u fazi "spavanja", neko u fazi "budjenja", a neko se probudio. Na kraju citanja uradite samodiagnostiku - na kojos ste Vi fazi.
U fazi budjenja osoba se bavi
svojim Duhovnim Rastom: mnogo cita odgovarajucih kniga, gleda videa, prati "ceneling", pohadja seminare i treninge, savlada odabrane tehnike, radi svakodnevne vezbe (molitve, meditacije, "post", i t.d) i t.d. Ali zive zivot, pogotovu u "ispitnim situacijama" u starim vibracijama, negativnim emocijama. Bukvalno se vraca u "staru realnost". A u svom okruzenju nosi "masku" osobe, koja Duhovno Raste.  Neko cak i sebe ne moze da se prizna da je lenjiv i inertan.
Rezultate dolaze tek kada koristimo sva moguca znanja i prakse TRAJNO! Na svakom koraku i u svakom trenutku, uz maksimalnu kontrolu, u "ispitnim situacijama" bez kukanja, pravdanja, izgovaranja, osudjivanja, uvreda, strahova, odricanja sebe, uprkos sebe i drugima, sa maksimalnim prihvatanjem. Treba stvarati pozitivne navike od sitnica. I naravno treba biti svesnim, koliko snaga, energije i strpljenja treba za sve to. 
Nego mnoge  varaju sami sebe. Kad bas treba koristiti znanja, u sebi kaze "ma ne mogu!", "kasnije cu" ili uopste radi to da pokaze nekome "evo, vidis ja se menjam duhovno.... ja radim na sebi". A kad niko ne vidi opusta se i spusta se ponovo u nizke vibracije negativnih emocija. Duhovni rast treba da se pretvori u obicnu naviku, kao , naprimer, tusiranje, ciscenja zuba, rutinske poslove, koji se radi bezuslovno i bez ikakvih razmisljanja. 
Pitajte SEBE: da li cu da se promenim sa takvim redom "rada sa sobom", kakav imam sada?
Hoces u raj? Malo mastati i razmisljati o raju. Treba pociniti ga stvarati RAJ SADA UNUTRA SEBE! Jer raj je  energija svetla, koja se akumulira i skuplja se u dusi, napunjava svaku celiju, menja DNK. I to je TRAJAN proces uz stalnu kontrolu na pocetku i po navici kasnije! I ta pulsacija raste sa vremenom, menja nasa dejstva i napunjava okruzenje. I tek onda se vide promene u svetu oko nas. Te pozitivne promene su rezultat nasih PROMENA UNUTRA NAS!!!! (SVET JE NASE OGLEDALO!)
Pitajte sebe, sta radim u negativnim situacijama, okolnostima? Mnoge, kojima sam  otvorila tehniku "FILTERA" i pokazala, kako se to koriste u svakodnevnom zivotu ili koji imaju svoje tehnike i racunaju sebe kao Velikog Majstora, u granicnim situacijama, kad bas treba koriscenje ovih praksa i tehnika, kukaju, kako njima ne ide sve, kako ne pomaze i jos svasta.... Ili prenose odgovornost na drugih ljudi, okruzenje, okolinu...
Mnoge posvecuju zivot sluzenju i pomoci drugim ljudima kao deo duhovnog rasta. Ali podpuno zaboravljaju da treba sluziti i pomagati drugima od viska svetlosti, ljubavi, energije, snage unutra sebe! Covek se podpuno isprazdni, ne zna da se napuni i sta ga snadje? RAZACARANJE (kao minimum.....)
Nije moguce pokloniti svetlost (snagu, energiju, novac) drugima, ako nisi dovoljno napunjen  time. Ti mozes da das drugima toliko, koliko imas u duse. Ako u tvojoj duse ima vise negativnih emocija, vibracija pored teoretskih znanja o duhovnosti, mozes koliko god zelis da dajes siromasnim parce hleba (naprimer), ali neces moci da mu das Veliku Bozanstvenu Svetlost i Bezuslovnu Ljubav tvojoj duse. I onda neces moci da osetis radost poklanjanja drugim ljudima blaga i srece. Naravno, ti mozes da pokazes drugima, koliko si srecna sbog davanja, a u trenutke samoci ces osetiti slabost, tugu i kao rezultat - suze.....
Kako se napuniti svetloscju i Bezuslovnoj ljubavju?
Prosto koristite sva znanja, tehnike i vezbe TRAJNO! Bez ikakvih ocekivanja, koja stvara nestrpljenja i oduzima snagu. Prosto radite to TRAJNO. Vi cete da osetite PRAVU PUNOCU svetlosti i ljubavi unutra!
(Radionica "PUT KA SEBI", FILTERE, PRAKSA "21 DAN STVARANJA POZITIVNIH NAVIKA")
Kad radite to povremeno, po raspolozenju ili kad se setite, i tada se napunjavate, naravno. Ali to se potrose brzo i vi se vracate opet u negativno (staro) stanje.... I to vas ponovo vraca u stare sablone ponosanja. 
(Koristite FILTERE, Meditacije, Svoje mantre, u prvim koracima uz pomoc nastavnika, pomocnika dok se ne stvori navika) 
To ne zahteva svo vreme dana. Ali uvek mozete da odvojite za SEBE nekoliko minuta pauza za ove vezbe. Izaberite takve vezbe, koji prijaju i odgovaraju bas VAMA! Ne dajte se da vas neko natera, jer i to vam stvara iluziju duhovnog rada i vraca vas na nizke vibracije. (To ce biti ostro osetljivo bas u ovoj 2019 godine!). Uzmite neku tehniku, izbacite, sto vas eritira ili izaziva neprijatan osecaj i ubacite nesto svoje. Pokrenite svoju stvaralacku i kreativni sposobnost. I sa vremenom cete da izmislite BAS SVOJU , Samo Vasu i Samo za Vas vezbu ili praksu.
Ali, ako sve ove savete, tehnike, vezbe, prakse izazivaju kod vas skepticizam i nepoverenje, ili cak vam smesni, onda razmislite - vi ste u fazi spavanja.... A mozda jos i u fazi duhovnoj amnezije...... Prostim recima vasa dusa jos nije toliko svetla i cista da bi rezonirala na ova znanja i vezbe Visokih Vibracija. Energetske kanale su zapuseni, na fizickom nivou telo vam signalizira zapusenim krvnim sudovima, srevima, limfnom sistemom i t.d. I naravno, ako energija po takvim kanalima slabo se krece, onda vi ne prihvatate ova znanja o Duhovnosti i nemate zadovoljstva od molitva, meditacija i drugih duhovnih praksa, ili radite to mehanicki, bez ikakvih osecaja.... Ali..... svako prolazi SVOJ PUT......
Krenite da radite TRAJNO od malih koraka, od sitnica. Vasi kanali pocine da se ciste i docice trenutak, kad vi cete da osetite zadovoljstvo od duhovnog rada.
VRATITE SE SEBI!!!!!! DOSLO JE VREME ZA TO!
I onda taj, koje je izabrao pomoc i sluzenje drugima imace mogucnost da podeli drugima mnogo vise bez ikakvog gubitka snaga i zivotne energije.  A kroz svoju misiju ce dobiti jos vise svetlosti, jos vise ljubavi, jos vise energije! I kroz to Nova Realnost ce biti jos komfornije, a veza sa Visim Dimenzijami, Sa Visim Ja, sa BOGOM ce biti jos jaca. 
Jos cekate da ce dodji neko koje ce vas pokrenuti i podignuti? I za to trazite sve jacih guru, trenera, nastavnika, magicara, celitelja, ekstrasensa koji ce uraditi umesto vas nesto? To ce vas zavlaciti u dublju iluziju.......A posle kritikujete da neko ne valja?
SVAKI UCITELJ DOLAZI BAS KADA VAM JE POTREBAN! Razacarali ste da vas neko varao? Takvog ste privukli. Vreme je da razmislite - ZASTO???
Vreme je da prestanite iskoriscavati i kritikovati drugih i da krenete aktivna dejstva SAMI! Treba motivisati SAMI SEBE. 
Treba raspaliti vatru odlucnosti unutra sebe da bi ojacali energiu za rad, koji je neobhodan za sopstveni razvoj i duhovni rast. 
Treba da prihvatite to kao cinjenjicu " kao ja idem na posao svaki dan (necu, ali treba)", "kao obavljam svakodnevne nuzde", "kao stvaranje materialnih mogucnosti za svakodnevni zivot" - pronadjite svoju motivaciju - zasto vam to TREBA!
Onda vasim radom kroz lenost i inerciju, kroz ogroman napor sa cvrstom odlukom  i velikom voljom i  
  •  Vi cete da odpusite cepove u energetskim kanalima i necete vise da dopustite bilo cemu da zapusi ih ponovo. 
  •  Vi cete polako da krenete ka Visem Nivou Svesti. 
  •  Vi cete da dobijete inspiraciju za "MOGU SVE!"

Nema puta unazad.... Samo napred, samo dejstva i aktivnost bez ikakvih kompromisa sa sobom!
Sta ce da podigne vasu cvrstu nameru za aktivna dejstva? Sta jos fali i drzi vas?
Za motivaciju treba CILJ. Cilj je vazna pokretna snaga. Ako ste izabrali Put Duhovnog Rasta, sbog cega? Kakav je vas cilj? Da li je to Beskonacna Evolucija Na Bolje i dostignuce velike i male na ovom putu u zemaljskom zivotu: srece, svetlosti, ljubavi, radosti, blagostanja, izobilja, svega, sto vi velikodusno mozete da delite sa svetom oko vas? Da li imate ovakav cilj? .... Razmislite..... 
Plasite se gresaka?
Nema rada bez greske, to su nasi stepenice na putu razvoja. Prihvatite ih. Ko radi, taj pravi greske, jer rad zahteva navika i iskustva, snaga, strplenja, uporstva.... Ko ne radi nista sbog toga sto se plasi gresaka, samo kritikuje drugih za njihove greske i zato zivi u mraku, u senke ovih, ko radi. Taj nastavlja da zivi u sivom zivotu, nastavlja da kuka i da kritikuje Vas i sve oko njih. Ostavite ih u njihovom svetu, njihovoj realnosti i krenite ka svom cilju.   
Ako vam fali snaga i treba  pomoc i podrska da pokreniteistinski, a ne formalni rad sa sobom, vam na raspolaganju Individualna Svakodnevna Praksa "STVARANJA POZITIVNIH NAVIKA ZA 21 DAN" i radionice pocetnog, naprednog i aktivnog ciklusa "PUT KA SEBE" 
Prijava za vezbe "STVARANJA POZITIVNIH NAVIKA ZA 21 DAN"
Organizacija radionica, 
Pitanja, individualne konsultacije
Tel. +381659636300 (viber, whatsapp)
- Skype: Vera Chesheva. 
- email: vpchesh@gmail.com

Ako vam se svideo post (ili ne) ostavite komentar. Time pokrenite kretanje pozitivne svetlostne energije. Time cete da pokrenite uzvracanje energije, da bi ponovo se vam vratila u vecoji kolicini. 

Podelite ovaj blog sa dragim prijateljika, na kojih mislite i kojima zelite da pomognite.

Prikljucite se ovom blogu da bi ste bili u toku novosti. Vasa aktivnost ce poboljsati moj rad ZA VAS! 

Hvala na paznji!
Vas personalni pomocnik za prakticno ostaranje pozitivnoj transformacije u realnom svakodnevnom zivotu Vera Chesheva..  

(Oprostite na gramatickim greskama u tekstu, jer srbski nije moj materni jezik, pisem spontano od srca!)


Комментариев нет:

Отправить комментарий