среда, 10 апреля 2013 г.

Laku noć (ili 15 minuta pre spavanja)


Tajnu dobrog jutra smo već otkrili.
Da li možete da nađite 10-15 minuta pre spavanja za sebe?
Napravite za sebe svezku RADOSTI!
Za to treba da uzmite čistu svezku i napišite naziv "Moji radosti svaki dan"
i na pvoj stranice pre spavanja napišite datum i potrudite se da se setite svi radosni trenutci ovog dana - "Sto je dobro se dogodilo sa mnom danas?". Setite Svaku radosnu sitnicu! 
I tako nastavite svako vece pre spavanja nekoliko minuta. 
Ova vežba če vam dozvoliti da se fokusirate više i više na dobrim stvarima koji se dešavaju svaki dan. Prosto da bi se naučili da što više nalaziti lepih stvari u svakom danu i misliti o tome kakav je dobar život!
Jer
naša svest je tako napravljena da ona standartno vidi više negativa, jer energetski on je teže od pozitive. I zato ga pamtimo i vicimo dalje u svojoj svesti. A radost je lagana, tanka, zato nije toliko primjetljiva kao negativa, došla, nasmjejala se i krenula dalje...  Zato treba stvarati naviku pamčanja radostnih događaja. 

Kad budite popunjavali ovaj spisak svako veče onda fokus vašej pažnji će preći na pozitivne stvari i život počinje da se menja. i 

Pre spavanjem već u krevetu, kad zatvorite oči, ponovo setite radosni trenutci prošlog dana, zahvalite Universum (Boga) za divan dan, za svaku sitnicu, za dobro ili loše, izvini se u mislima prvo pred sobo, pred prijateljima za namerne ili nenamerne greške, prihvatite i pustite sa lakočom i ljubavju sve što vam smeta, i sa osmehom na licu i mislima o sutrašnjem najsrečnom danu zaspite mirnim i zdravim snom. Želim vam Laku Noć!!!

Комментариев нет:

Отправить комментарий