воскресенье, 20 января 2013 г.

Alchejmerova bolest je diabetis 3 tipa.



... Ili diabetis mozaka. 
Čovekov mozak evoljucionirao u pravcu potražnje hrane sa visokim sadržajem masti i šećera. Međutim prednost , koja je nastala za obezbeđenje opstanka u dobu obilja se pretvorila u samodekstruktivnu neodoljivu privlačnost , piše se u  New Scientist.

Poznato je da gojaznost i diabetis mogu da se pojave sbog nepravilne hrane.  New Scientist: "u zadnje vreme se pojavlja više podataka koje ukazuju na istu prirodu alchejmerove bolesti. I zato neke istraživaći gledaju ovo neurodegenerativno oboljenje kao jedan od oblika diabetisa"


Dve nezavisne ekipe naučnika su napravili izveštaj o rezultatima istraživanja, u kojima su pokazali vezu promeni metabolizma proteina insulinovog signalnog puta sa stvaranjem karakternih za alchejmerovu bolest amiloidnih ploća u neuronima. Posebno je bilo pokazano da povećanje koncentracije proteina beta-amilojida, koji je razlog stvaranja amilojidnih ploća, jeste rezultat poremečaja baznog nivoa aktivnosti molekula signalnog puta insulina u mozgu. 

Druge eksperimenti su pokazali da  insulin rezistentnost ćelija mozaka je karakterni rani znak bolesti Alchejmera. Ovo je dozvolilo naučnicima zaključiti da  ovo neurodegenerativno oboljenje je diabetis 3 tipa!

Kako prognoziraju istraživaći u 2015 godine alchejmerova bolest postigne oko 115 miloona ljudi u svetu. 

Da li ima izlaz???
Ima! Regularno koriščenje TransferFaktor proizvodakompanije 4Life Research mogu ne samo sprečiti već postojaće oboljenje.
To su: Transfer Faktor Plus, Transfer Faktor Tri Faktor, TF Glucoach, Transfer Factor BCV (Kardio), TF Glutamine Prime, BioEFA 

Комментариев нет:

Отправить комментарий