вторник, 17 июня 2014 г.

Životne Snage i ENERGIJA

Žena je izvor zivotne snage za svoje bliske, direktni izvor Ljubavi i inspiracije. 
Drage Dame! Testirajte se koliko ste spremni da dajete svojim bliskim i koliko ste realizovani u svom životu kao žena.
Fazi razvoja Ženske Energetike.

- Niski nivo energije
Strah suparnice, strah odsutstva novca. Uvreda od roditelja, drugarica, muškaraca i t.d.
Ženske bolesti. Strah samoće. Velika želja za udajom. Nazadovolnost postojaćim odnosima, ako ih ima. Svađe u porodici. Kažnjavaju decu fizički. Muž može da konzumira previše alkohola. Deca često bolesna, loše vladanje i napredak u školi. Ili sasvim nema odnosa, živi u samoći. Nezadovoljna sobom i svetom oko sebe.

- Sredni nivo energije.

Pojavljuje se ljubav premo sebe i prihvatanje sebe, ali zasad još talasno. Baca u krajnost. Pojavljuju se muškarci, čak i mnogo, ali još nije jasno do kraja sta da radi sa nima. Nema tačnog razumevanja šta bi očekivala od odnosa. Možda i treba da se uda ali još ne razume - zašto?
Uvreda i strahova već manje ali još uvek ima i ponekad se poklapaju sa glavom. Raste finansijsko stanje, ali još nije stabilno. Još ima strah besparice. Ima odnose, ali partner neće da se oženi.
Ako je već udata onda ima seksualne probleme. Ako ima dece onda su često bolesni ili uznemeravaju. Ove  žene mogu svoju razdražljivost da prebace na decu a posle osećaju krivicu zbog toga

- Visoki nivo energije 
Odnosi donose radost. Uživanje u ženskoj ulozi. Druge žene se doživljavaju kao prijateljice i dobri sagovornici. Nema uvreda i strahova. Finansijsko stanje je dobro. Sa muškarcima je isto. Aktivno zovu za udaju. Ako već imaju porodicu odnosi su dobri. Deca raduje. Takve žene čak i ne znaju šta da rade sa takvom količinom energije. Ima želje za razvoj. Dobro su realizovani kao žena i majka- U glavnom su srećni. 

- Vrlo visoki nivo energije.  
Realizovani su u svim ženskim željama. Imaju puno fanova i obožavaloca. Za takve žene ima red. Vrlo brzo ostvaraju želju kao u materijalnom smislu tako i u situacijama. Dobiju bilo kojeg muškarca i bilo koji poklon. Uživaju sa decom. U glavnom ljube, grlje i vole ih. Ne bave se kućnim poslovima aktivno jer njihovo finansijko stanje dozvoljava da zaposle pomoćnike. Imaju srećne odnose. Za muškarce takve žene su mašta i inspirator. Napunjavaju svog muškarca i porodicu energijom, ljubavju, brigom i željama. Ponekad imaju problem sa novom željom ali brzo nalaze sebe u razvoju nadprirodnih sposobnosti u blagotvornim i društvenim proektima. 
Kakav nivo energije imate Vi? 
Ako vam fali energija i Vi uvek želite da budete u tonusu, probate da vežbate jednostavne vežbe, koje Vi možete da koristite u stresnim situacijama, u životnim opterećenjima. 
Konsultacije za pomoć u rešavanju vaših životnih problema i povećanju nivoa vaše energije 
na tel. +381659636300
ili skype: viptajga

Комментариев нет:

Отправить комментарий