понедельник, 17 августа 2015 г.

Jedan od nacina podmladjivanja. Tacka Fen-Fu

Ako stavis na ovu tacku kocku leda sa tvojim organizmom ce se desiti neverovatne promene!
Samo jedna procedura ce da ti pokloni neverovatno osecanje! Samo stavite na ovu tacku kocku leda i desi se cudo! 
Procice glavobolja, aktivise se citav organizam, tebe ce napuniti nevidjana vedrina. A tacka se zove FEN-FU.
Tacka Fen-Fu je unikatna. Ovo je zona kroz koju mozemo da delujemo direktno na

mozak. U ovoj tacke nema nista izmedju koze i mozga. Probaj ovu ozdravljujucu procedurui obezbedjuj maksimalni efekat na citav organizam bez ikakvih viska snage.  

Da bi prostimulisali tacku Fen-Fu treba samo da stavite kocku leda u zonu, koja je obelezena na slici. Ovo mesto je u udubljenju izmedju tetivama vrata primerno 3 cm. iznad granice skalpa. Ovde se spajaju glava i vrat. Kocku leda treba drzati na ovoj tacke u toku 20 minuta jedan put u 3 dana. Po misljenju kineskoj akupunkture ovo je optimalni razmak izmedju procedurama. Za bolji efekat ovu proceduru treba raditi na gladni stomak. 
Zasto bas led?  
Led stvara kontrast temperatura, koji stimulise tok krvi u mozak. Oblast spajanja vrata i glave je fenomenalna. Tamo se nalaze centri koji odgovaraju za disanje i snabdevanje organizma krvom. Uz pomoc ove jednostavne p[rocedure mozete da izlecite niz oboljenja i pojacati citavo telo. Bolesti organa za disanje, kardio vaskularnog sistema, poremecaj u stitnoj zlezdi, gojaznost i anoreksiju, distoniju, hipertoniju, - sve to mozete da brisite iz svog zivota zahvaljujuci stimulacije tacke Fen-Fu. 
Ima jos jedana tajna. Ovo je naj nezasticeno mesto na nasem telu. Kineske samuraje su koristili ova znanja i smtno traumirali su neprijatelja. Ali postoje i dobra strana odsutstva kosti , koja stiti mozak - isceljajuca svojstva. Probaj i ubedi se kako to besprekorno rade. 
Delovanje na tacku Fen-Fu ce da vrati tvom organizmu normalno fiziolosko stanje. Podeli se tajnim znanjama kineske akupunkture sa blizkim ljudima. 
O tajnama naseg tela, o isceljivajucim energijama i korisnim vezbama saznate vise na nasim predavanjama u umetnickoj radionice MAJSTOR ZIVOTA. Postanite Gazdom Sopstvenog Zivota u kratki rok, naucite da koristite znanja, koja dobijete iz kniga, videa i dr. izvora. Uzivajte u lepim promenima u cidima. 
Pitanja, upis na predavanja, individualne konsultacije po resavanje raznih zivotnih problema, savete i ostalo na
tel. +381659636300
Skype: viptajga
email: vpchesh@gmail.com 

Комментариев нет:

Отправить комментарий