воскресенье, 11 января 2015 г.

Energiju zelja ojacaju RUNE.

Rune su drevni simboli koji oslobadjaju svake vrste energiju kad ih crtaju i za vrene crtanja vizualiziraju. Zahvaljujuci ovom svojstvu rune su laki u koriscenju. I to je udobno za nas, koji nisu strucni za magiju. 
U drevnosti runu crtali na kore od breze, na kostiju zivotinja, na drvu, na kamnju i nosili su rune kao talisman. Sami po sebe rune nemaju snagu. Njihova snaga zavisi od coveka. Da bi runa pocela da radi treba ciljno napravljenu snagu sa vasej strane. Kad budite crtati rune, skoncentrisite svoju zelju i energiju zelje napravite na runu, na crtez. U prilogu cu dati nekoliko runa, koje mozete da precrtati na papir (na zid, na bankovsku karticu, na novcanik, na novcanice, i t.d.) Nacin koriscenja rune ogranicava se samo vasom mastom. 

Nekoliko nacina, koji vi mozete da koristite, ili izmislite svoj
nacin (radite sidro) 
nasrtate odgovarajucu runu na hrani (naprimer kecapom na hlebu) i zamislite, napunite runu energijom svoje zelje, poedite sa apetitom!Misleno nacrtate na vodi u case, napunite nju i popijte ovu vodu, Nacrtate na svece i zapalite svecu i kad sveca gori, napunjavate nju svojom zeljom, 
nacrtate runu na novcanice eterijskim uljem, koje nosi energiju dobitka, napunite nju energijom svojoj zelje, i posle nosite u novcaniku i sto duze nemojte da trosite. Crtate tako kao da se molite, ulozite svu energiju i emocije u ovu vizualizaciju. I kad budite videli u novcaniku ovu novcanicu sa runom, setite se emocija i dopunite novcanicu sa runom. 

SRECNI SLUCAJ
«Kompleksno dejstvo» - donosi srecu i uspeh u svim pocetcima. 
руна 2.png BOGATSTVO
Donosi materialno blagostanje, pomaze obogatiti. Mozete da koristite runu u kuhonjskoj magije, a takodje na bankovskoj kartice, novcaniku, novcanjice. 
собственность.png VLASNISTVO
Simbolizira meterialne vrednosti. Koriscenje ove rune podstice pojavljivanje kod vas pokretne i nepokretne imovine.

Тейваз.jpg POBEDA
Pomaze odrzati pobedu u zivotnim bitkama bilo kojih vrsta. 

Вуньо.jpgКOMFOR
 Donose srecu, usmirava, pomaze promeniti dogodjaje na bolje, olaksava bol, kako fizicki tako i duhovni.  
U trenutci loseg raspolozenja, dusevnog pada mozete da stanite ispred ogledala i gledati sebe u oci zamisljujui sopstveno telo, koje je zakljuceno u ovu runu. 

Беркана.jpgPLODNOST
Koristise sa ciljom dobiti dete. I za umetnicku plodnju. 

Уруз.jpgFIZICKO ZDRAVLJE

Poboljsava zdravlje. Runu mozete da koristite za energiju ozdravljenija.

Гебо.jpgPOKLON

Donose podizanje u karijeri, neocekivani uspeh, materialni i duhovni poklon ili pomoc drugih ljudi. 


   ZASTITA
руна защита.jpg
Ova runa se koristi za zastitu. Mozete da nju zamislite u dobu opasnosti ili napravite ves na odece ili maramice ili makrame privezak, nacrtati na kuce (zidu), kolima, ili drugom objektu koji vi zelite da zastitite i sacuvate . 

Комментариев нет:

Отправить комментарий